Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tom Cruise bar dubbla skydd – i möte med fans

Tom Cruise tar en paus i inspelningen av ”Mission: Impossible 7”.
Foto: PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN
Tillsammans med Hayley Atwell var han kedjad till en bil.
Foto: PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK / PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Tom Cruise höll avstånd till fansen när han hälsade på dem – och bar två munskydd.
Foto: PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK / PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Tom Cruise, 58, befinner sig just nu i den italienska huvudstaden Rom för att spela in den sjunde filmen i ”Mission: Impossible”-serien. 

På söndagen kunde han och skådespelarkollegan Hayley Atwell, 38, ses spela in en fartfylld scen där de båda är kedjade till ratten på en snabbt körande bil.

Filminspelningen har pågått på flera platser i Europa samtidigt som coronapandemin på flera ställen inneburit ökande fall av smitta under hösten. I oktober höll Tom Cruise själv diskussioner med regissören efter att 12 personer i produktionen ska ha smittats, skriver Daily mail.

Nu tar Tom Cruise inga risker utan vid en paus, då han umgicks med filmteamet och hälsade på fans, bar han inte mindre än två munskydd, ett i tyg med ett medicinskt under.

Förseningar på grund av coronaviruset har gjort att filmens premiärdatum har flyttats till november 2021.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.