Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tobias Möller vinnare av ”Farmen” – hyllas av Paolo

Diana Sundström, Emelie KarlssonFoto: TV4
Tobias JohanssonFoto: TV4
Paolo Roberto
Tobias Möller
Emelie KarlssonFoto: TV4
1 / 7

Årets ”Farmen” har präglats av drama, svek och konflikter, men Tobias Möllers strategi var att hålla låg profil – och det tog honom till segern.

– Det var min plan, och det gick vägen, säger han.

Vinnaren av ”Farmen” 2019 är förpackningsdesignern Tobias Möller, 27. De tidigare deltagarna valde att rösta honom direkt till final, medan industriarbetaren Tobias Johansson, 27, och försäljningschefen Emelie Karlsson, 25, fick tävla om den andra platsen.

Emelie Karlsson, som slutade tvåa, uttryckte missnöje med att Tobias Möller valdes till finalist.

– Han har bott på en flotte, inte varit på gården hela tiden, han har åkt ut en gång, han har fått äta upp sig på Torpet. Så jag tycker det är orättvist att han står i final, säger hon i programmet.

Flera av årets deltagare har anklagats för att spela ett hårt spel, och säsongen har präglats av svek och konflikter.

– Det handlar om pengar. Man får göra på bästa sätt, och det är att spela sig igenom och manipulera jättemånga människor. Man får ljuga och hugga folk i ryggen. Men ska man ta pengarna är det bara att köra, säger Tobias Johansson.

Tobias strategi för att vinna ”Farmen”

Tobias Möller valde dock en annan strategi, och undvek bråken på gården.

– Det framgår i säsongen att det går att spela på olika sätt. Alla hittar sin egen väg. Min tanke var att hålla så låg profil som möjligt. Inte gå in i onödiga tjafs, utan spara energi till det viktiga. Låta de andra stå för drama, och själv kunna glida förbi det. Det var min plan, och det gick vägen, säger han.

Programledaren Paolo Roberto menar att Tobias Möllers taktik visade sig fungera och att han är en värdig vinnare av ”Farmen” 2019.

 – Jag tycker alltid alla som vinner är värdiga. Det betyder att du har spelat spelet rätt för den säsongen. Vissa år flyger folk lågt och lyckas ta sig vidare, andra gånger har man lyckats manövrera ut andra, säger Paolo Roberto.

 

 

Tobias Möller: ”Vill bara skrika ut det”

Ända sedan tv-inspelningarna i somras har Tobias Möller fått hålla på sin hemlighet. På söndagskvällen ser han TV4-programmet tillsammans med sina vänner, som inte vet hur det slutar.

– Jag har väntat på att programmet ska vara klart, man vill ju bara skrika ut det. Det är fantastiskt, säger han och fortsätter:

– Alla kompisar ska samlas och se på det tillsammans. Jag vill egentligen köpa med massa champagne, men det blir så uppenbart. Men jag gissar på att det blir några glas bubbel.

Förutom titeln som årets farmare, så är Tobias Möller nu en halv miljon kronor rikare. Han berättar vad vinstsumman ska användas till.

– Jag håller på att leta lägenhet, det blir förmodligen en liten skjuts i den riktningen. Sen kanske man ska ha lite skoj också, säger han.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.