Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tobbe Trollkarls möte med Pink: ”Ingen biggie”

Artisten spelade under lördagen på Tele2 Arena.
Tobbe Trollkarl sprang in i världsstjärnan Pink häromdagen.
Foto: Privat.
Pink spelar på Tele2 Arena på lördagskvällen.
Foto: ENNIO LEANZA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Under lördagskvällen intar popartisten Pink Tele2 Arena.

Världsstjärnan har nu spenderar några dagar i den svenska huvudstaden och någon som har haft lyckan att träffa henne är Tobbe Trollkarl.

”Äsch, giggade bara för Pink med crew i går, ingen biggie”, skriver han till en selfie på sig och henne som han publicerat på Instagram.

Konsertsommaren är i fullgång och flera stora artister besöker Sverige under sommarmånaderna i samband med konserter eller festivaler. Under lördagen är det dags för den amerikanska artisten Pink att inta Tele2 Arena i Stockholm med sin turné ”Beautiful Trauma World Tour”. Pink har tidigare besökt Sverige men konserten blir den första på svensk mark sedan sex år tillbaka.

Trots att konserten inte är förrän på lördag valde Pink att bege sig till ett somrigt Sverige några dagar tidigare. Redan under onsdagen befann sig världsstjärnan på plats och passade på att upptäcka storstaden. Under kvällen hölls även en festlig tillställning på Gröna Lund som Pink syntes till på. 

Kändisarnas förvånande reaktioner

Någon som hade turen att träffa på världsartisten var Tobbe Blom, även känd som ”Tobbe Trollkarl”. Han uppträdde nämligen med sin trollerishow under tillställningen och passade dessutom på att ta en selfie med Pink som han sedan publicerade på Instagram.

”Äsch, giggade bara för Pink med crew i går, ingen biggie”, skriver han till bilden på Instagram.

I kommentarfältet syns flera imponerade följare som berättar om att de ska se konserten och är avundsjuka på att Tobbe lyckats ta en bild med artisten. Även programledarkollegorna Agneta Sjödin och Malin Gramer är imponerade.

”Wow! Kul! Grattis”, skriver programledaren Agneta Sjödin.

”Lägg av!!!!”, skriver Malin Gramer.

Expressen har varit i kontakt med Tobias Blom som inte har något mer att tillägga.

https://www.instagram.com/p/B0nN4M_IINs/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.