Carola Häggkvist har fått en bilruta krossad och saker stulna från sin bil. Foto: Michaela Hasanovic / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSENCarola Häggkvist har fått en bilruta krossad och saker stulna från sin bil. Foto: Michaela Hasanovic / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN
Carola Häggkvist har fått en bilruta krossad och saker stulna från sin bil.  Foto: Michaela Hasanovic / MICHAELA HASANOVIC EXPRESSEN
I ett inlägg på Facebook berättar artisten om händelsen. Foto: Emmalisa PaulyI ett inlägg på Facebook berättar artisten om händelsen. Foto: Emmalisa Pauly
I ett inlägg på Facebook berättar artisten om händelsen.  Foto: Emmalisa Pauly
Foto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSENFoto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
 Foto: Alexander Donka / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN

Tjuvar har slagit till mot Carola Häggkvist

Publicerad

Carola Häggkvist har fått en bilruta krossad och saker stulna från fin bil.

I ett inlägg på Facebook berättar artisten om händelsen.

"Bytet blev kanske inte det kap som tjuven hade hoppats på", skriver hon.

Sedan förra året bor Carola Häggkvist i Kapstaden stora delar av året med sin familj. I ett inlägg på Facebook berättar nu artisten att hon blivit bestulen på saker ur sin bil i byn Hout Bay, utanför Kapstaden.

– I fredagskväll fick jag inbrott i bilen samtidigt som jag gick på 'röda mattan' i Down Town med min väninna för smyckesdesignern Charmaine Taylor, skriver hon i ett inlägg.

Det var tre väninnor till Carola Häggkvist som lånat bilen för att åka på matmarknad i den by där Carola Häggkvist bor tillsammans med familjen.

– Bytet blev kanske inte det kap som tjuven hade hoppats på. Men ändå en bag med mitt favoritsmink från bland annat Emite försvann och min stora klädpåse med träningskläder, fortsätter hon.

 

 

 

LÄS MER: Carola hyllas för sin bild med familjen

 

Man hittade hennes T-shirt

 

LÄS MER: Carola tar timeout – berättar om kärleken

 

I inlägget på Facebook fortsätter hon att berätta att hon träffade en parkeringsvakt som bar hennes träningströja – en av de som stals ur bilen. Hon insåg det inte först, utan började tala om för mannen att hon hade en likadan tröja. När polletten trillade ner för Carola försäkrar mannen henne att han inte hade någonting att göra med inbrottet i bilen, utan att han hade hittat den slängd i ett buskage. Och eftersom Carola Häggkvist inte hade några mynt vid tillfället, passade det bra att betala med t-shirten.

– När jag skulle backa ut och inte hade några mynt och han sa att det var okej, så blev det lite humoristiskt när jag pekade mot hans bröst och sa: "well bro you've got my T-shirt" Och vi båda skrattade!

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag