Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tjejernas chock – efter upptäckten i bondens hus

Inuti mjölkbonden Simon Ohlssons hus.Foto: TV4
Tjejerna på mjölkbonden Simon Ohlssons gård.Foto: TV4
Mjölkbonden Simon Ohlsson.Foto: TV4
Mjölkbonden Simon Ohlsson.Foto: TV4
FridaFoto: TV4

Det har blivit dags för deltagarna i ”Bonde söker fru” att flytta hem till bönderna.

På bonden Simon Ohlssons gård blir det direkt drama när tjejerna får en chock över hur det ser ut inuti huset – samtidigt som konkurrensen hårdnar.

– Dela Simon med tre andra, det känns lite jobbigt. Men de ska ju bort härifrån ändå, säger deltagaren Frida.

Under kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” är det dags för brevskrivarna att flytta hem till böndernas olika hem. Det är mycket nervositet och spänning i luften.

När det är dags för brevskrivarna att flytta in på mjölkbonden Simon Ohlssons gård får tjejerna dock en chock.

Mjölkbonden berättar att huset har varit hans farmors, och att han sedan flyttat in. Han har dock inte hunnit göra om så mycket inuti huset.

– Jag blev ganska chockad när jag klev in genom dörren faktiskt. Utsidan var ju jättefin men sedan när man kom in så var det liksom som mormor, 80-tal, jag vet inte, säger deltagaren Frida och de andra tjejerna håller med.

 

 

Bondens intima önskan med tjejerna

I onsdagskvällens avsnitt överraskar Simon Ohlsson brevskrivarna med lite bubbel och andra förfriskningar. Han berättar också att han har väntat på tjejerna och avslöjar sin intima önskan.

– Det känns bra att de äntligen har kommit hit, man får visa det man har och får uppleva lite känslor. Och man vill ju gärna vara nära, så man vet inte, det kanske är någon som kryper ner till en annan, det hade ju inte varit fel, säger Simon Ohlsson.

 

 

Sprickan mellan tjejerna

Men ju längre tjejerna är på gården, desto mer ökar konkurrensen. När mjölkbonden frågar brevskrivaren Frida om de ensamma ska åka och handla så börjar de andra tjejerna att bli lite oroliga. 

– Det är en konstig situation att det är vi fyra tjejer som ska loss om Simon och det kommer nog att bli lite intriger, säger brevskrivaren Elin.

– Dela Simon med tre andra, det känns lite jobbigt. Men dem ska ju bort härifrån ändå.

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru" 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.