Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tjejernas bråk i nya "Bachelor": Mobbing

Deltagarna kastar skarpa ord mot varandra. Foto: Faksimil Sjuan
Tjejerna i "Bachelor" bråkar. Foto: Faksimil Sjuan
Det är hårda ord tjejerna emellan. Foto: Faksimil Sjuan

I tisdagens avsnitt av "Bachelor - När leken blir allvar" går en av tjejerna till attack mot en annan.

Det är Ellinor Gunnarsson som gör flera elaka påhopp mot Malin Ljungberg.

– Det här är mobbning, säger Elisabeth Lindström i "Tjejerna avslöjar allt" efter programmet.

Under det andra avsnittet av "Bachelor - När leken blir allvar" i TV4 gör Ellinor Gunnarsson, 29, flera elaka påhopp mot Malin Ljungberg, 25, när hon pratar ensam i en synk till kameran. Något som senare leder till ett bråk i "Tjejerna avslöjar allt" efter programmet.

– Hon ser ut som trash men pratar som att hon är från Östermalm, säger Ellinor Gunnarsson om Malin Ljungberg och fortsätter:

– Vi är raka motsatser. Jag tycker bara att hon är väldigt ful, tråkig och konstig.

 

LÄS MER: Sebastian Ljungberg är nya "Bachelor"

 

Ellinors påhopp i Bachelor

Men även Malin Ljungberg riktar hårda ord mot Ellinor Gunnarsson när hon pratar framför kameran.

– Tänk att hamna på en dejt med piff och puff. Jag skulle hugga av mig en arm, säger hon i avsnittet när hon pratar om Emelie Larsson, 27, och Ellinor Gunnarsson.

Att kemin inte stämmer mellan tjejerna får tittarna se tydlig i avsnittet. Men programledaren för "Tjejerna avslöjar allt", Malin Stenbäck, 29, tycker att Ellinor Gunnarssons påhopp var för hårda. Hon inleder avsnittet med att fråga deltagaren: "Varför är du så himla, himla elak?".

Ellinor Gunnarsson svarar med att hon tänkt igenom formuleringen länge och att hon står för allt hon sagt och att det är vad hon tycker.

 

LÄS MER: Svenska tv-paret firar ett år tillsammans

 

Svarar på påhoppet: "Det är mobbning"

Det är flera tjejer som inte tycker att Ellinor Gunnarssons uttalanden är okej.

Elisabeth Lindström, 25, som är på Malin Ljungbergs sida går till försvar när Ellinor Gunnarsson fortsätter att hoppa på Malin Ljungberg i "Tjejerna avslöjar allt". Efter att Ellinor Gunnarsson flera gånger har sagt att hon tycker att Malin Ljungström har en "ful personlighet" slår deltagaren Elisabeth Lindström tillbaka.

– Det är en sak att inte tycka om någon som person eller att man känner att ni inte klickar. Men att du går på Malin för att hur hon ser ut och hur hon pratar är helt irrelevant. Det är elakt - det är mobbning. Det är mobbning som du håller på med, säger hon till Ellinor Gunnarsson i avsnittet.

Elisabeth Lindström berättar att hon inte tycker att det är okej att kommentera andras utseende.

– Jag tycker att det är tråkigt. Jag tycker att vi tjejer ska stärka varandra och stå upp för varandra och inte trycka ner varandra, framför allt inte på grund av utseende.

Hon säger också att hon tycker att det är tråkigt att det är det som signaleras är för unga tittare som ser programmet. Det är okej att inte vara sams men Elisabeth Lindström berättar att Ellinor Gunnarssons påhopp var onödigt.

– Det där säger man endast för att såra, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.