Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tittarnas stora ilska efter Paolos ursäkt

"Jag vill bara förtydliga för alla att det är alltid team på plats, det är aldrig någon som blir lämnad ensam, och blir det riktigt dålig stämning så är vi naturligtvis där och pratar med deltagarna", säger Paolo Roberto i videoklippetFoto: FACEBOOK
Paolo Robertos ursäkt accepteras dock inte av tittarna, då flera är fortsatt kritiska.Foto: FACEBOOK
Årets säsong av "Farmen" har kantats av en hel del bråk.Foto: / TV4
Foto: LEIF R JANSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Årets säsong av "Farmen" kantats av ständiga bråk. 

Paolo Roberto förklarar att teamet alltid är på plats för att hantera situationer som kan uppstå – men tittarna köper inte hans förklaring. 

"Pinsamt att säga att någon aldrig lämnats ensam och att teamet alltid funnits där. Då borde de stoppat det som hänt långt innan", skriver en tittare via programmets Facebooksida. 

TV4:s "Farmen" har haft en stökig säsong – något som produktionsteamet har medgett i ett meddelande på programmets Facebooksida.

"Inspelningarna stoppades flera gånger under sommaren där man samlade och pratade med deltagarna, både i grupp och enskilt, för att lugna, medla och ge stöd", skriver man i inlägget. 

Även Paolo Roberto går ut och försvarar produktionen, i ett videoinlägg på samma Facebooksida. 

https://www.facebook.com/Farmentv4/videos/1738244666239614/

– Jag vill bara förtydliga för alla att det är alltid team på plats, det är aldrig någon som blir lämnad ensam, och blir det riktigt dålig stämning så är vi naturligtvis där och pratar med deltagarna, säger Paolo Roberto i videoklippet. 

 

LÄS MER: "Farmen"-deltagaren till angrepp mot programmet: "Tappat det" 

 

Tittarnas ilska: "Misslyckats totalt"

Men många tittare skriver i kommentarsfältet att de inte köper Paolo Robertos förklaring. 

"Är det alltid team på plats? Då har ni misslyckats totalt! Misslyckats totalt", skriver en person. 

"Pinsamt att säga att någon aldrig lämnats ensam och att ett teamet alltid funnits där. Då borde de stoppat det som hänt långt innan. Spelar ingen roll om de blir sams ikväll för mycket har redan hänt mobbning och vanvård av djur är inte underhållning. Även om det är klippt har dessa situationer som ni visar hänt det går inte att backa bandet", skriver en annan person. 

"Finns det ingen i produktionen som kan sätta ner foten en gång för alla. Att mobbing hör inte hemma på Farmen! Eller ser vi inte på samma program?", skriver en tittare. 

 

LÄS MER: Efter attacken på Farmen – TV4:s ingripande mot deltagarna 

 

Paolo Roberto föklarar sig för tittarna på Facebook.Foto: FACEBOOK

Anklagas för djurplågeri

Förutom den hårda stämningen mellan deltagarna är många tittare även upprörda över att en häst fått stå en hel natt med träns – en händelse som TV4:s presstalesperson Anders Edholm kallat för "ytterst olycklig".

"Om nu teamet var där, hur i helvete kunde dom tillåta att stackars hästen va tvungen att stå med träns på sig hela natten?! Djurplågeri!!! Ni borde anmälas!!!" skriver en person via Facebooksidan. 

Trots att en stor del av de nära 900 kommentarerna är kritiska mot den hårda tonen i programmet finns det de som hyllar Paolo Roberto för inlägget.

"Så mycket folk, så mycket hat.. Tack Paolo Roberto för att du ställer upp och är en duktig programledare som visar den här REALITY såpan.. Jag uppskattar att den inte är uppdiktad.. Tråkigt att det gick elakheter på farmen.. men jag tror nog att svenska folket tar pris i elakhet när man läser alla kommentarer mot farmen och dess deltagare", skriver en person i kommentarsfältet. 

Expressen har sökt Paolo Roberto. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.