Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tittarnas stora ilska – efter händelsen i bakprogrammet

Stacy i "Hela England bakar".
Stacy i "Hela England bakar".

Den brittiska föregångaren till "Hela Sverige bakar" möter en tittarstorm.

Fansen är rasande över att deltagaren Stacey Hart går vidare i programmet – efter att bland annat ha slitit loss en ugnslucka, skriver Daily Mail.

”Stacy har: gjort sönder en ugn, glömt hur man räknar, lämnat papper i en kaka. Och det här är semifinalen?” skriver en person på Twitter.

Stacey Hart tävlar i höstens säsong av "Hela England bakar" – föregångare till TV4:s svenska motsvarighet – och hon är inte populär hos tittarna. Hon har råkat ut för flera missöden i programmet och bland annat lämnat kvar papper i en kaka.

När hon i senaste avsnittet råkade slita loss luckan till en ugn verkade tålamodet ta slut i sociala medier. Stacey Hart skulle bara öppna ugnen för att titta till en kaka när hela dörren plötsligt lossnade. 


LÄS MER: Ilskan mot Hela Sverige bakar: "Känner mig lurad"


– Jag börjar få panik nu, säger hon i programmet medan hon försöker återställa ugnen. 

Men luckan hamnar aldrig på plats och i stället lutar hon sig mot den för att hålla den stängd – medan hon fortsätter baka.

Tittarna: "Det är uppgjort"

– Det där var första gången i ”Alla bakar”, kommenterar programledaren Sandi Toksvig i programmet.

Den förstörda ugnen ska ha varit värd drygt 6000 kronor. Men Stacey Hart tog sig vidare trots olyckan, vilket dragit till sig arga kommentarer i sociala medier.


LÄS MER: 5 saker du inte visste om Hela Sverige bakar-vinnaren 


”Stacy har: gjort sönder en ugn, glömt hur man räknar, lämnat papper i en kaka. Och det här är semifinalen?”, skriver en tittare på Twitter, medan en annan kommer med anklagelsen "Det är uppgjort".

”Vilket sorts universum lever jag i när Liam kan åka ut och Stacey är en stjärnbagare? Det här är oacceptabelt”, skriver en annan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.