Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tittarnas stora ilska – efter händelsen i bakprogrammet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Stacy i "Hela England bakar".
Stacy i "Hela England bakar".

Den brittiska föregångaren till "Hela Sverige bakar" möter en tittarstorm.

Fansen är rasande över att deltagaren Stacey Hart går vidare i programmet – efter att bland annat ha slitit loss en ugnslucka, skriver Daily Mail.

”Stacy har: gjort sönder en ugn, glömt hur man räknar, lämnat papper i en kaka. Och det här är semifinalen?” skriver en person på Twitter.

Stacey Hart tävlar i höstens säsong av "Hela England bakar" – föregångare till TV4:s svenska motsvarighet – och hon är inte populär hos tittarna. Hon har råkat ut för flera missöden i programmet och bland annat lämnat kvar papper i en kaka.

När hon i senaste avsnittet råkade slita loss luckan till en ugn verkade tålamodet ta slut i sociala medier. Stacey Hart skulle bara öppna ugnen för att titta till en kaka när hela dörren plötsligt lossnade. 


LÄS MER: Ilskan mot Hela Sverige bakar: "Känner mig lurad"


– Jag börjar få panik nu, säger hon i programmet medan hon försöker återställa ugnen. 

Men luckan hamnar aldrig på plats och i stället lutar hon sig mot den för att hålla den stängd – medan hon fortsätter baka.

Tittarna: "Det är uppgjort"

– Det där var första gången i ”Alla bakar”, kommenterar programledaren Sandi Toksvig i programmet.

Den förstörda ugnen ska ha varit värd drygt 6000 kronor. Men Stacey Hart tog sig vidare trots olyckan, vilket dragit till sig arga kommentarer i sociala medier.


LÄS MER: 5 saker du inte visste om Hela Sverige bakar-vinnaren 


”Stacy har: gjort sönder en ugn, glömt hur man räknar, lämnat papper i en kaka. Och det här är semifinalen?”, skriver en tittare på Twitter, medan en annan kommer med anklagelsen "Det är uppgjort".

”Vilket sorts universum lever jag i när Liam kan åka ut och Stacey är en stjärnbagare? Det här är oacceptabelt”, skriver en annan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.