Tittarnas reaktioner efter Bergfeldts förvandling

Ur arkivet: Moa Wallin: ”Något märkligt med relationen till hennes halvbror”

Carina Bergfeldt är en av SVT:s största profiler men just nu ses hon inte i rutan. 

Något programledaren och journalisten tycker kan vara ganska skönt ibland. 

”Jag hade ett gigantiskt köttsår på halsen och kontrollrummet sa åt mig att täcka det för att inte skrämma tittarna”, skriver hon på Instagram. 

I stället för att ses i rutan i ”Bergfeldt” håller programledaren och journalisten Carina Bergfeldt, 42, bland annat på att skriva en bok.
Och vissa dagar är hon gladare än andra att hon inte syns i rutan. 

”Dagar då man belönats med både munsår och vagel i ögat är man glad för att mitt nya jobb går i perioder och att man inte är i rutan hela tiden”, skriver Bergfeldt på Instagram. 

Och det är inte första gången hon drabbas av en vagel – när hon jobbade som korrespondent blev det en gång riktigt illa. 

”I USA fick jag en vagel i ögat som blev stor som en golfboll i samband med en skolskjutning. Det var ju inget att göra, bara lägga på 14 kilo puder, gå live och låtsas som det regnar, men mejlkorgen efteråt visar att typ hälften inte hört ett ord man sagt och bara funderat på vad som hände”.

Även när hon hade opererat sin hals fick hon lov att dölja såret. 

”Jag hade ett gigantiskt köttsår på halsen och kontrollrummet sa åt mig att täcka det för att inte skrämma tittarna”, skriver hon och visar flera bilder från de olika tillfällena. 

https://www.instagram.com/p/CdsLtg5Aezg/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

 ”Hon fick för sig att jag skulle dra”  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.