Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tina Nordströms tunga väg tillbaka – stoppet efter olyckan

Tre nyheter att ha koll på i dag.
Tina Nordström berättar om hur träningen har hjälpt henne efter skadorna. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Tina Nordström gifte sig med Martin Holmqvist 2011. Foto: TOMAS LEPRINCE

Efter två allvarliga skador har Tina Nordström fått kämpa för att komma tillbaka – men känner sig nu starkare än någonsin. 

Nu berättar kocken och tv-personligheten om stödet från maken Martin Holmqvist, som hon känt sedan grundskolan, och hur de håller kärleken vid liv.

– Det är inte så att vi går på dejt särskilt ofta eller åker i väg på romantisk weekend, säger Tina Nordström i en intervju med tidningen Topphälsa.

Tina Nordström träffade för första gången sin kärlek när de gick i samma klass i skolan. Nu har de varit ett par i 23 år och är sedan 2011 gifta.

Nu berättar hon om hur paret håller kärleken vid liv efter alla år och när de två barnen nu börjar bli stora.

– Vi är bra på att älska varandra, och det finns något häftigt i att hålla ihop och kämpa för relationen. Visst har vi haft tuffa perioder, men när man kommer igenom dem har man ju uppnått något tillsammans, säger Tina Nordström till Topphälsa.

Tina Nordströms knep för att hålla kärleken vid liv

Hon säger också att paret inte brukar ta till klassiskt romantiska knep. I stället brukar familjen åka till stugan i fjällen för att ”ta in fina stunder”.

– Det är inte så att vi går på dejt särskilt ofta eller åker i väg på romantisk weekend, säger Tina Nordström, till Topphälsa.

Foto: Topphälsa

På just en semester vid stugan i fjällen drabbades hon av en otäck skidolycka och skadade ena knäet svårt. Det innebar ett stopp för mycket av den träning som hon älskade – men olyckan har också inneburit en utveckling.

– Faktum är att jag aldrig varit så stark som jag är i dag och det är på grund av min skada, säger Tina Nordström.

Vägen tillbaka från skadan

Utöver att knäet aldrig kommer bli helt återställt drabbades hon något senare av ett diskbråck i nacken, vilket ledde till svåra smärtor.

Även där har träningen, som mest består av crossfit på ett tjejgym i Helsingborg, varit till stor hjälp.

– Jag har fortfarande känningar varje dag, men inte de här riktiga smärttopparna, säger hon till Topphälsa.