Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tina Nordström avslöjar hemligheten med maken

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: TOMAS LEPRINCE

Tina Nordström, 45, har haft en lång härlig semester.

Nu är hon tillbaka i tv-rutan med "Hela Sverige bakar" – samtidigt berättar hon om kärlekshemligheten med maken som får förhållandet att blomstra: 

– Det bygger på förtroende och att man talar ur skägget, säger hon. 

Tina Nordström är snart aktuell med "Hela Sverige bakar" som hon har tagit över efter TV4-programledaren Tilde de Paula. 

Inspelningarna av programmet pågick under sommaren och "Hela Sverige bakar" har premiär under hösten.

– Jag är jätteglad att jag tackade ja till detta. Jag tycker om folk, och jag har tyckt om folk hela mitt liv. Sen att jag har en kamera framför mig, ja det blev så. Men jag är nyfiken i mig själv och det är min drivkraft, säger hon.

Tina Nordströms härliga semester 

Tina Nordström berättar att hon trots inspelningarna har haft tid för en härlig semester.

 

 

Hon och familjen, som består av två barn och maken Martin Holmqvist, har varit runt i Sverige och tagit det lugnt.

– Jag har varit ledig i fem veckor. Det har varit jätteskönt. En stor del har varit att man är med ungarna. En vecka var vi i Partille för handboll. Sen har vi varit i väg, vi har varit hemma, i Grebbestad, lite småsemestrar här och där. Jag är bra på att ha semester, riktigt bra, säger hon. 

Tv-kocken har varit tilsammans med sin man i 22 år, men de gifte sig först 2011.

I en intervju för några år sedan berättade Tina Nordström om äktenskapet: 

– Min man får ägna sig åt sina intressen och jag åt mina. Man är en familj och man är man och fru och jag tror att det är viktigt att vara hemma och umgås med familjen, men man är också sin egen. 

”Vår relation bygger på 100 procent kärlek”

Nu avslöjar hon hur de båda träffades – och kärlekshemligheten som fått förhållandet att hålla i så många år.

– Vi gick i samma klass, så jag tyckte att det var bra. Att plocka någon som man vet vem det är, säger Tina Nordström skämtsamt och fortsätter:

– Nej, men vår relation bygger på förtroende och 100 procent kärlek så klart. Vi har en jättebra vardag, men det går inte att jämföra med någon annans. Jag reser mycket och han jobbar mycket och ungarna börjar bli självgående. Sen ska man tala ur skägget också.

 

 

Tina Nordström berättar också att hon har börjat tagit med familjen till sina inspelningar – för att få mer tid tillsammans.

– Barnen följer med, till och med hunden tar jag med mig upp i bland. Det är en liten Skåne-cirkus som kommer längs motorvägen.