Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tina Ahlin ersätter Wells i "Så ska det låta"

Tina Ahlin kommer att ta över i "Så ska det låta" efter Robert Wells, som tvingas hoppa av på grund av sjukdom.
MALMÖ. Nu är ersättaren för Robert Wells i "Så ska det låta" klar. Det blir sångerskan, musikern och skådespelerskan Tina Ahlin.
- Jag fick veta det här ett dygn innan inspelningarna. Det kom lite plötsligt - jag har en elva veckor gammal bebis hemma. Men det ska bli skitkul och lite läskigt, säger hon.
I natt pågick intensiva förhandlingar inom SVT. Två kandidater kämpade om den mycket åtråvärda platsen i "Så ska det låta". De var Maria Johansson och Tina Ahlin. Den sistnämnda fick i går samtalet från SVT som hon inte hade räknat med: - Skulle du kunna ersätta Robert Wells? Tina Ahlin tvekade, men efter en kortare betänketid bestämde hon sig för att hoppa på sitt livs utmaning. Tina Ahlin är inte på något sätt en nykomling i musikbranschen. Redan som femåring lärde sig Tina Ahlin att spela piano. Hon gick i Adolf Fredriks musikskola. Sedan på Musikhögskolan, hennes inriktning var där afroamerikansk linje med jazz som huvudämne. Tina Ahlin har tidigare körat bakom alla från Thomas Di Leva och Lisa Nilsson. "Det är mycket nu" Tina Ahlins sambo Morgan Ågren, trumslagare och far till hennes barn, sa: - Det är mycket nu. Vi har varit nerringda precis hela dagen. Själv säger Tina i ett pressmeddelande i dag: - Man kan inte mer än göra bort sig. Men jag är omgiven av gamla musikerpolare. Det blir ett intensivt umgänge några dagar och det ska bli så roligt. Jag är dessutom uppbackad av en guldbebis och en guldman så det känns lugnt.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!