Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Timo Räisänen föll av scenen – skadat ryggen

Timo Räisänen. Foto: OLLE SPORRONG
Timo Räisänens visar upp sin skadade rygg. Foto: Privat.

Timo Räisänen ger allt på scenen.

Det står klart efter lördagens uppträdande i Eskilstuna som slutade med att artisten föll av scenen – och skadade ryggen.

”Jag förlorade mig i stämningen, vinglade till och föll av den lilla scenen med huvudet före,” skriver Timo Räisänen i ett sms.

Artisten Timo Räisänen, 39, uppträdde under lördagen på ”Mary's Café och butik” i Eskilstuna. 

Men framträdandet gick inte helt som artisten tänkt sig. Mitt i spelningen tappar Räisänen balansen och faller handlöst av scenen.

På sitt Instagram-konto har Timo Räisenen nu delat ett videoklipp från händelsen. I videon kan man se hur artisten, helt inne i musiken, faller framåt och ramlar av scenen. Från publiken hörs häpna läten, varpå personer på främsta raden chockerat slår händerna för ansiktet, när Räisänen försvinner ner på marken inför publikhavet.

Timo Räisänens skada – efter olyckan på scen

Senare delade artisten även en bild på sin blåslagna rygg i sociala medier, där ett stort blåmärke syns.

”Dagen efter incidenten”, skriver Timo Räisänen på Instagram.

I kommentarfältet är det många som tycks oroliga för musikerns välmående, och många beundrar även Timo Räisänens inlevelse.

”Inlevelse på en helt ny nivå!, skriver komikern Tobias Persson.

På måndagen passade artisten även på att dela ytterligare en film i sociala medier från missödet ur en annan vinkel – med samma skämtsamma ton och bildtexten ”fortsättning följer”.

Trots skadan uppger Timo Räisänen att han i dag ”mår toppen”.

”Det var en fantastisk konsert där fallet var en av flera höjdpunkter. Jag förlorade mig i stämningen, vinglade till och föll av den lilla scenen med huvudet före. På marken låg jag kvar en stund och fortsatte sjunga, har ju hört att man inte ska flytta på folk som brutit ryggen. Men det var ingen fara och konserten fortsatte helt utan avbrott.” skriver Timo Räisänen i ett sms.

https://www.instagram.com/p/Bz729DkHn6K/

Timo Räisänen befinner sig på sommarturné i Sverige. Artisten började karriären i Håkan Hellströms kompband där han spelade gitarr och körade. Solokarriären inledde Timo Räisänen 2004 då han släppte debutsingeln ”Lovers are lonely”, varpå första plattan med samma titel släpptes följande år, 2005.