Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Timberlakes offentliga ord efter bilderna med nya kvinnan

Justin TimberlakeFoto: MEGA CHANNEL / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Alisha WainwrightFoto: BIRDIE THOMPSON / ACTION PRESS STELLA PICTURES
Justin Timberlake och Jessica BielFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Justin Timberlake fångades på bild när han under en utekväll höll hand med sin skådespelarkollega Alisha Wainwright, och har anklagats för otrohet.

Nu väljer stjärnan att adressera ryktena, och samtidigt be om ursäkt till sin fru Jessica Biel.

”Jag drack alldeles för mycket den kvällen och jag ångrar mitt beteende”, skriver Justin Timberlake på Instagram.

Artisten och skådespelaren Justin Timberlake, 38, är på plats i New Orleans och spelar in filmen ”Palmer”, med bland andra Alisha Wainwright, 30. Men när Timberlake och Wainwright fotades ute på en fyllekväll hållandes hand spreds rykten om att kollegerna hade en affär tillsammans.

Nu väljer Justin Timberlake att gå och ut och kommentera ryktena, och samtidigt be om ursäkt till sin familj för sitt opassande beteende.

”Jag håller mig borta från skvaller så mycket jag kan, men för min familjs skull så känns det viktigt att lyfta de senaste ryktena som sårar människor jag älskar”, skriver Justin Timberlake i en mobilanteckning, som han har lagt upp som bild på Instagram.

Timberlakes egen förklaring: ”Drack för mycket”

Timberlake poängterar att han inte har varit otrogen, men menar att hans beteende på fyllan ändå var opassande, och ber om ursäkt till sin fru Jessica Biel, 37.

”För ett par veckor sedan så visade jag bristande omdöme – men låt mig vara tydlig – ingenting hände mellan mig och min motspelare. Jag drack alldeles för mycket den kvällen och jag ångrar mitt beteende. Jag borde ha vetat bättre. Det är inte det föredömet jag vill vara för min son”, skriver Justin Timberlake i sitt inlägg och fortsätter:

”Jag ber om ursäkt till min fantastiska fru och familj för att jag har tvingat dem att gå igenom en så pinsam situation, och jag fokuserar nu på att vara den bästa maken och pappan jag kan vara. Det där var inte det. Jag är oerhört stolt över att jobba på ”Palmer”. Jag ser fram emot att fortsätta spela in den här filmen och är spänd för att ni alla ska se den.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.