Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tildes vassa pik till David Hellenius – efter missen

Förvirringen i Let's Dance – här ropas fel namn upp
David Hellenius och Tilde de Paula Eby.
Foto: Annika Berglund / Annika Berglund
David Hellenius och Tilde de Paula Eby.
Jessica Almenäs och Agneta Sjödin dök upp på scenen med Tilde.
Foto: Annika Berglund / Annika Berglund
Agneta Sjödin gästade plötsligt programmet.
Det gjorde även Jessica Almenäs.
David Hellenius.
1 / 7

David Hellenius gjorde en stor miss förra fredagen i ”Let's dance” och sa fel par när han skulle meddela vilka som hade åkt ut.

I fredagskvällens avsnitt var programledarekollegan Tilde de Paula Eby inte sen med att pika Hellenius i ett inledningsnummer – tillsammans med Agneta Sjödin och Jessica Almenäs.

Fredagens ”Let's dance” inleddes med ett sedvanligt dansnummer som öppning – men sen passade Tilde de Paula Eby på att rikta en skämtsam känga till David Hellenius som stod för en rejäl tabbe förra fredagen.

Det var när Andreas Lundstedt och dansaren Tobias Bader hängde löst tillsammans med Alice Stenlöf och dansaren Hugo Gustafsson som Hellenius råkade säga fel – att Stenlöf och Gustafsson fick lämna. 

Hellenius fick då dock snabbt rätta sig och påpeka att det var Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt som hade röstats ut. 

– Jag tycker vi skötte det väldigt proffsigt, säger David Hellenius i kvällens program och syftar på tabben.

– Vi?, undrade Tilde snabbt.


Överraskning i sändning

Som sedan drog i ett sångnummer, där hon sjöng att kollegan Hellenius räddas ”av oss tjejer” och att han på femton år ”hunnit med tre, men då inte ens räknat med Renée”, en passning dels till hans tidigare kollegor, men också hans fru Renée Nyberg.

Som en extra överraskning kom sedan TV4-profilerna och tidigare ”Let's dance”-kollegorna Agneta Sjödin och Jessica Almenäs in och tog ton i sången – med det tydliga, men samtidigt skämtsamma budskapet: ”Du är bäst och vi älskar dig förstår, men du vore faktiskt inget utan oss”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.