Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tildes tröja delar tittarna – reagerar starkt

Tilde de Paula Eby bär en tröja och tittarna kan inte enas om vilken färg den har
Tilde de Paula Eby
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Tilde de Paula Eby i "Nyhetsmorgon".
Foto: TV4
Peter Jihde i i "Nyhetsmorgon".
Foto: TV4

Tilde de Paula Ebys tröja i "Nyhetsmorgon" får tittarna att engagera sig och de kan absolut inte enas om vilken färg den har.

Hallonröd, ceriserosa, korallröd – åsikterna går isär.

"Det råder delade meningar om vilken färg det är på Tildes tröja - vad säger du?" undrar TV4-programmet på Instagram.

Tilde de Paula Eby, 45, bär en tröja i dagens "Nyhetsmorgon" som inte gör tittarna kloka. Åsikterna går kraftigt isär kring vilken färg tröjan har.

En het diskussion förs på sociala medier.

"Det råder delade meningar om vilken färg det är på Tildes tröja - vad säger du?" frågar tv-programmet på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bd_7pzOhDx9/?taken-by=nyhetsmorgon

Mängder av förslag strömmar in: korallröd, hallonröd, ceriserosa, körsbärsröd smultronröd, vattenmelonfärgad, plommonröd, rosröd. 

"Här ser den rosa/röd ut, men i tv är den skarp röd" skriver en person.

"Hallon eftersom det är blått i. Absolut inte korall" menar en annan. 


LÄS MER: Tilde de Paulas kollaps i direktsändning 


TV4 lottar ut tröjan till en av tittarna

TV4:s stylist, Siroun Forsberg, har beslutat sig för att lotta ut den omdiskuterade tröjan till någon av de engagerade tittarna.

"Dagens tävling! Om du kan svara på vad det är för färg på @tildedepaula tröja så har du chans att vinna just den. Vill då ha ditt nr så vi kan ringa dig under morgondagens Nyhetsmorgon och prata med dig i direktsändning" uppmanar hon på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BeAgQwFltH1/?hl=sv&taken-by=siroun.stylisttv4

LÄS MER: Tilde de Paulas verkliga relation med Peter Jihde 


Tilde de Paula Eby hyllas ofta för sin stilsäkerhet men får även stylisthjälp av Siroun Forsberg. Programledaren gillar svensk design. Några av favoriterna är Maria Westerlind, Ida Lanto, Pernilla Wahlgren, Ida Sjöstedt och Valerie Aflalo. Till vardags är det dock jeans, T-shirt och sneakers som gäller.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.