Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tildes överraskning till David Hellenius i TV4

David Hellenius är gäst i söndagens Nyhetsmorgon.
Ikväll har han premiär för en ny säsong av "Hellenius hörna".
Tilde de Paula Eby bjuder på en rolig överraskning.

David Hellenius är tillbaka i kväll med en ny säsong "Hellenius hörna". 

Som gäst i "Nyhetsmorgon" överraskas han av programledarkollegan Tilde De Paula – som har tagit fram ett gammalt klipp ut TV4:s arkiv när Hellenius leder barnprogrammet "Lattjo Lajban".

– Vad hände där med kroppen?, undrar Tilde efteråt och skrattar.

Det blev många skratt och leenden i morgonens sändning av Nyhetsmorgon när programledaren Tilde De Paula Eby fick besök av programledarkollegan David Hellenius, som  är tillbaka med en ny säsong "Hellenius hörna" i kväll.

Och det är i slutet av intervjun Tilde berättar att hon har tagit med sig en liten överraskning Hellenius – ett klipp från barnprogrammet "Lattjo Lajban" som Hellenius ledde under en längre tid på helgmorgnar.

– Det här bland det första du har gjort på TV4, berättar Tilde och visar inslaget.

Och när det är slut kan ingen av dem hålla sig för skratt – för i slutet av klippet faller David Hellenius kropp ihop i en märklig position.

– Men herregud, utbrister David Hellenius.

– Vad hände där med kroppen?, frågar Tilde de Paula Eby.

 

LÄS MER: Därför nobbar Hellenius SVT och Melodifestivalen

David Hellenius ledde "Lattjo Lajban" i TV4.Foto: TV4

David Hellenius: Jag var dålig på att lyssna även på den tiden

David Hellenius bjuder på sig själv och skrattar gott åt inslaget som sin "Let's dance"-kollega bjuder honom på. 

– Det där var ett direktsänt barnprogram som jag gjorde på lördagsmorgnar alldeles för länge. Och man ser ju där att jag är trött och lite ointresserad, berättar han i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Och barnen, jag bryr mig ju inte om barnen känns det som, det är min show precis som vanligt. Jag kan lika gärna köra själv. Jag var dålig på att lyssna även på den tiden, säger han och skrattar.

 

LÄS MER: David Hellenius kris: "Trodde jag skulle dö"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.