Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tilde slår tillbaka – mot Books ilska

Anna Book gästade Nyhetsmorgon i onsdags. Foto: TV4
Anna Book vann årets "Biggest loser vip" Foto: OLLE SPORRONG

Anna Book var gäst i TV4:s "Nyhetsmorgon" - och kritiserade programledaren Tilde de Paula Eby efteråt.

Nu slår TV4-programledaren tillbaka mot Books hårda ord i Mix Megapol.

– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, säger Tilde de Paula Eby.

Anna Book, 47, var gäst i "Nyhetsmorgon" på tisdagen, efter att ha vunnit "Biggest loser VIP". På sin Instagram hyllade Anna Book hur mysigt besöket var - men ändrar sig snart.

"Tack till nyhetsmorgon och vänliga Peter Jihde och Tilde de Paula för ett trevligt besök hos er imorse" skrev Anna Book på Instagram.

Men efter kommentarer om att Tilde de Paula Eby varit kall mot henne, så ändrar Anna Book sina åsikter om programledaren.

"Det smärtade mig otroligt mycket och jag hamnade i nån sorts chock över min känsla över Tildes bemötande och hur hon pratade till mig. Nästan som om hon inte ville ha mig i sin närhet och det gjorde ONT!!!" skriver Anna Book bland sina kommentarer på Instagram.

 

LÄS OCKSÅ: Anna Books raseri mot Tilde de Paula

 

Tilde de Paula slår tillbaka mot Book

Nu slår Tilde de Paula Eby tillbaka mot Anna Books hårda ord efter intervjun i "Nyhetsmorgon".

I Mix Megapol berättar nu Tilde de Paula Eby om sin upplevelse av det som hände.

– Det är supertråkigt om hon känner så. Jag har själv sett det där och funderat över det. Jag har också funderat över varför hon inte sa det till mig, utan tackade så mycket och var glad. Det hade varit härligare att säga det till mig när hon var där, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol.

Programledaren vet inte varför Anna Book känner som hon gör, och undrar om det har att göra med att Tilde de Paula Eby inte ville prata om att vara smal i intervjun.

– För mig var det väldigt viktigt att inte vi inte skulle prata om vikt och vara smal, utan om hälsoaspekten i viktnedgång om man har en övervikt. Och det kanske hon, jag vet inte, säger Tilde de Paula Eby.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!