Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tilde de Paulas kärleksmys – bakom kulisserna i TV4

Tildes kärleksbeslut – efter tio år med maken
Tilde de Paula Eby leder sin egen pratshow, ”Tilde”, varje fredagskväll i TV4. I det senaste avsnittet gästades hon av sin make.
Foto: ALI LORESTANI/TT / TT NYHETSBYRÅN
Framför kameran höll sig paret strikt professionella, men bakom kulisserna kunde de inte hålla sig ifrån varandra.
Foto: Privat / Instagram
Tilde de Paula Ebys make, Thomas de Paula Eby, är musiker och medlem i bandet ”Hoffmaestro”.
Foto: LINN HEDESSTROM BLAD

I fredagens avsnitt av ”Tilde” gästades Tilde de Paula Eby av sin make, Thomas de Paula Eby. Framför kamerorna höll de sig strikt professionell. 

Men väl bakom kulisserna släppte de på fasaden.

– Det här blev så internt nu, säger hon i programmet.

Ifjol kunde Tilde de Paula Eby, 48, och maken, Thomas de Paula Eby, 40, tillbringa hela sommaren ihop. Men i år finns det knappt någon tid för att semestra ihop. Tilde de Paula Eby jobbar för fullt med sin egen pratshow, ”Tilde”, som sänds i TV4 varje fredagskväll. Samtidigt har maken, som är musiker, fått mer att göra nu när saker och ting så sakteliga börjar återgå till det normala. 

– Thomas jobbar ju också lite grann, nu när gigen har kommit i gång. Så vi har nog bara sagt att vi tar det som det kommer. Det beror ju också på hur programmet rullar på: Om vi har en form som funkar eller inte. Det är svårt att på förhand veta hur mycket arbete det kommer kräva, sa Tilde de Paula Eby till Expressen inför premiären, för ett par veckor sedan.

Dock verkar tiden ifrån varandra, inte vara något som påverkar deras relation negativt.

– Men jag tycker också att det finns något härligt i när han drar i väg på en turnésväng. Man får längta efter varandra. Jag gillar det väldigt mycket.

Myser bakom kulisserna

Nästa år firar paret tio år som gifta. Programledaren planerar för att de ska gifta om sig då. 

– Jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen.

I det senaste avsnittet fick paret tid för varandra – dock under arbetstid. I slutet av Tildes pratshow framför artisten Daniela Rathana låten ”Havanna” med sitt band. Strax före artisten ska upp på scen hyllas Tilde de Paula Eby och hennes make.

– Vi ser upp till dig väldigt mycket, vi tycker du är jättecool och er relation är verkligen en förebildsrelation, säger artisten och kollar bort mot programledarens man, som står bakom några congas.

– Det där är alltså min man. Det här blev så internt nu, svarar Tilde.

Bakom kulisserna

Under sändningen kunde tittarna tydligt se att makarna förhöll sig professionella. Men bakom kulisserna kunde kärleksparet inte låta bli att hålla sig ifrån varandra. I en bild på Instagram ses Tilde de Paula Eby kyssa sin man. 

”Bakom kulisserna och under repetitionerna av programmet i går kväll!” skriver hon till bilden. 

https://www.instagram.com/p/CRcZ4aRssyI/?utm_source=ig_web_copy_link
Filmparen som blev intima – på riktigt

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.