Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tilde de Paula Ebys mode- succé – vecka efter vecka

Trots de glittrande dansparen så är det programledaren Tilde de Paula Eby som verkligen strålar vecka efter vecka under sändningen av ”Let's dance”.Foto: Annika Berglund
Hennes vackra klänningar, hår och accessoarer, stylade av Sara Biderman, är planerade i minsta detalj och piggar verkligen upp.Foto: Annika Berglund / Annika Berglund
Foto: TV4.
Foto: TV4.
Foto: TV4.

Trots de glittrande dansparen så är det programledaren Tilde de Paula Eby som verkligen strålar vecka efter vecka under sändningen av ”Let's dance”.

Hennes vackra klänningar, hår och accessoarer, stylade av Sara Biderman, är planerade i minsta detalj och piggar verkligen upp.

Expressens Elin Slättberg har tagit en närmare titt.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Svenska lyxbanan omges av turbulens

Bakom kulisserna på Bro Hof: ”Förbannad – man kan inte behandla människor så”

Moderatledaren vrålade – sedan sprack regeringen

Miljöpartisternas reaktioner påminner om Bohmans

S-ideologernas skarpa utspel om migrationen

”Säger sig stå upp för asylrätten – det är hyckleri”