Tiktok-tvillingarna engagerar sig i ett nytt projekt

Tiktok-tvillingarnas nya projekt: "Jätteglada"
Iza och Elle blir nya ambassadörer för företaget
Foto: Privat

15-åriga Tiktok-stjärnorna och tvillingarna Iza och Elle har ett nytt projekt. 

Nu blir de ambassadörer för organisationen ”A Non Smoking Generation”.

– Vi är jätteglada och stolta, berättar båda två.

Tiktok-stjärnorna och enäggstvillingarna Iza och Elle Cryssanthander från Danderyd i Stockholm blir nya ambassadörer för organisationen ”A Non Smoking Generation”.

Organisationen arbetar med att förebygga tobaksbruk bland barn och unga. 

Med 5,1 miljoner följare på Tiktok och nästan en miljon följare på Instagram är de 15-åriga Iza och Elle två av Sveriges mest populära profiler bland unga.

Förutom att skapa videos på Tiktok ska tvillingsystrarna nu använda sina kanaler för att främja alla barns rätt till god hälsa och motivera ungdomar till att säga nej till tobak.

– Vi är jätteglada och stolta över att få bli ambassadörer för ”A Non Smoking Generation”, och vill gärna uppmuntra andra i vår ålder att välja en hälsosam och hållbar livsstil, säger Iza och Elle.

Parallellt med skolgång och sociala medier är Iza och Elle aktiva inom sport. De har bland annat spelat fotboll under många år.

–Vi är oerhört tacksamma att Iza och Elle vill hjälpa oss att nå ut till de miljontals ungdomar som ser upp till dem, säger Helen Stjerna, generalsekreterare på företaget.


Thomas Sekelius: Jag ser mig inte som gay längre

Thomas Sekelius öppnar upp om sin läggning på Youtube

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.