Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TikTok-stjärnans upptäckt – plötsligt avstängd för alltid

Berättar om passagerarnas kritik på Tiktok
Addison Rae hade hela 84 miljoner följare på TikTok i oktober.
Foto: Skärmdump/Instagram / Skärmdump/Instagram
TikTok-stjärnan har fått sitt konto permanent avstängt. ”Dags att skaffa ett jobb”, skriver hon på Twitter.
Foto: Instagram addisonraee/skärmdump / Instagram addisonraee/skärmdump

En av TikToks största profiler, Addison Rae, har fått sitt konto permanent avstängt. 

Anledningen ska vara återkommande överträdelser av plattformens riktlinjer.

”Dags att skaffa ett jobb” skriver hon på Twitter.

21-åriga Addison Rae från Louisiana är en av de allra största på TikTok, där hon i oktober hade hela 84 miljoner följare, rapporterar sajten Dexterto

Men nu har Rae fått sitt konto permanent avstängt. Stjärnan publicerade under torsdagen en skärmdump från TikTok och skriver kort och gott ”dags att skaffa ett jobb”.

Addison Rae, som också är dansare och skådespelerska, räknas till den ”första vågen” av TikTik-stjärnor. Hennes konto var innan avstängningen det tredje största och hon sägs tjäna runt 500 000 kronor per inlägg

Det har stormat en del kring stjärnan det senaste året. Förra året anklagades hon för ”blackfishing” efter att ha publicerat en video på Snapchat där hon sminkade sig mörkare än sin naturliga hudfärg. 

Hon fick också en kritikstorm när hon gillat elaka kommentarer om Charli D´Amelio, som just nu har det största kontot på TikTok. Någon hon senare bad om ursäkt för.

Under fredagsmorgonen finns Addison Raes konto fortfarande kvar på TikTok, men hon uppger alltså själv att hon inte har tillgång till det. 

https://twitter.com/whoisaddison/status/1448854993612673025?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1448854993612673025%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fwhoisaddison2Fstatus2F1448854993612673025widget%3DTweet
Sociala medieplattformen Tiktok är nu under utredning av EU:s särskilda organ: Irländska dataskyddskommissionen, DPC

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.