Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiktok-stjärnan svarar på kritikstormen: ”Gör ont”

Lisa och Lena – goda för miljoner efter succén på TikTok.
Olivia Duffin har två miljoner följare på Tiktok.Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM
Olivia Duffin har anklagats för att vara bifobisk.Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

Under hösten har Tiktok-stjärnan Olivia Duffin varit i blåsväder och anklagats för att vara bifobisk.

I en video på Tiktok förklarar nu Olivia sin syn på situationen, skriver Cosmopolitan.

Redan i augusti började kritiken mot Tiktok-stjärnan Olivia Duffin ramla in då hennes expojkvän, Liam Casey, delade med sig av skärmdumpar av deras privata konversation.

Liam Casey menar att 19-åringen, som har två miljoner följare på Tiktok, började klanka ner på hans sexualitet och hävdade att deras två och ett halvt år långa förhållande sprack på grund av att han inte ville erkänna att han var homosexuell, skriver Cosmopolitan.

När Liam, som är bisexuell, svarade Olivia med att han inte är homosexuell skrev Tiktok-stjärnan att hon inte tror på att en person kan vara bisexuell.

”Antingen är man homosexuell eller inte, Liam”, skriver 19-åringen.

Har fått dödshot

Skärmdumparna från chatten fick stor uppmärksamhet och på Twitter har flera påpekat hur skadliga Tiktok-stjärnans kommentarer kan vara för unga HBTQ-personer.

”En del hat som Olivia Duffin har fått är hemsk med det är viktigt att någon uppmärksammar det. Hon kan fortfarande inte förstå vad hon har gjort fel. Om hon skulle se detta: Olivia, din pojkvän ljög inte för dig. Han kom ut som bisexuell.”, skriver en person på Twitter. 

I en video på Tiktok med titeln ”Här är min syn på situationen” svarar Olivia Duffin på kritiken.

”Jag älskade min expojkvän, vi var ihop i två och ett halvt år och efter allt vi har gått igenom under de åren... så klart det gör ont när han berättar att han inte är straight.”, säger Tiktok-stjärnan i videon.

”Bisexualitet är 100 procent okej, jag är helt okej med det. Jag har många vänner som är homo- eller bisexuella och jag har ingenting emot dem.”, fortsätter Olivia.

Vidare berättar hon att hon har blivit dödshotad och fått en hel del hat, något hon säger att hon är trött på då hon menar att ingen lyssnar på henne.

Paret träffades på Tiktok – nu har de gift sig

Daniel friade till Sarah efter att ha setts fem gånger.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.