Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Tiger king”-stjärnans nya liv – efter stora succén

Även USA:s president har ögonen på Tiger king.
Joe Exotic, känd från Netflixsuccén ”Tiger king: Murder, mayhem and madness”, avtjänar ett fängelsetraff.
Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY NETWORK/SIPA USA SIPA USA
2018 dömdes han till 22 års fängelse.
Foto: USA TODAY NETWORK / USA TODAY NETWORK/SIPA USA SIPA USA

Båda är kända från Netflix.

Och i helgen syntes profilerna från ”Tiger king” och ”Too hot to handle” tillsammans på en lyxbåt i Los Angeles.

Dillon Passage.

Namnet känns kanske igen av alla som har tittat på en av årets hittills mest omtalade serier på Netflix – dokumentärserien ”Tiger king”.

24-årige Dillon Passage gifte sig med seriens huvudperson, den 33 år äldre Joe Exotic, 57, vars riktiga och fullständiga namn är Joseph Maldonado-Passage. 2018 dömdes Joe Exotic till 22 år i fängelse efter att ha försökt leja en man att mörda rivalen Carole Baskin.

Dokumentärserien blev snabbt en snackis och personerna i rutan har blivit kändisar. Så även Joe Exotics make Dillon Passage – och nu rapporteras han hänga med andra Netflix-kändisar i Los Angeles, skriver People.

Dillon Passage, 24, och Joe Exotic, 75. 2018 dömdes Joe Exotic till 22 års fängelse.
Foto: Instragram

Puss på kinden

Bryce Hirschberg, känd från realityserien ”Too hot to handle”, som länge låg etta på Netflix topplista i Sverige, hade en 30-årsfest på en båt i Marina del Rey, utanför Los Angeles, den gångna helgen.

Och på båten fanns Dillon Passage med.

”Födelsedagskillen. Mannen, myten, legenden”, skrev Dillon Passage på en av sina stories på Instagram, ett videoklipp i vilket man kunde se Bryce Hirschberg.

I tre videoklipp från båten kunde man även se Bryce Hirschberg och Dillon Passage relativt tätt ihop och vid ett tillfälle gav ”Tiger king”-profilen födelsedagsbarnet en puss på kinden.

En liten puss på kinden.
Foto: Instagram
Bilderna lades upp på Instagram.
Foto: Instagram

Fick frågor om äktenskapet

People skriver att Netflix-profilena känner varandra genom att de har en och samma agent och sedan började prata med varandra via Instagram. De uppges också vara stora beundrare av varandras respektive serier.

Och hur går det då i övrigt för Dillon Passage, som just nu lever livet i Los Angeles? Jo då, han är sin make Joe Exotic trogen, vad det verkar.

– Jag ska ingenstans. Joe var där för mig under mina mörkaste stunder. Jag tänker inte bara överge honom när han behöver mitt stöd mer än någonsin, förklarade Dillon Passage för People så sent som i april.

Och han älskar Joe Exotic fortfarande.

– Oh ja, 100 procent. Han är fortfarande bra mot mig, även inifrån fängelset. Han är bara väldigt stöttande i allt jag gör, och han är alltid orolig och vill att jag ska vara lycklig, säger 24-åringen till People

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.