Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tidigare porrstjärnans hårda ord till Zara Larsson: ”Sorgligt”

Zara Larsson släppte nyligen nya låten ”Love me land” med tillhörande musikvideo.Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Hon möttes av jubel från fans och branschkolleger.Foto: GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK / GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Någon som däremot inte var imponerad var tidigare porrstjärnan Mia Khalifa.Foto: Instagram.
Inför sina 21 miljoner följare fyllde hon sina sociala medier med kritik mot den svenska stjärnan.Foto: Twitter.

Zara Larsson släppte nyligen nya låten ”Love me land” med tillhörande musikvideo, och möttes av jubel från fans och branschkolleger.

Någon som däremot inte var imponerad var tidigare porrstjärnan Mia Khalifa, som inför sina 21 miljoner följare fyllde sina sociala medier med kritik mot den svenska stjärnan.

”Sorgligt skräp”, skrev Mia Khalifa på Instagram.

När Zara Larsson i fredags släppte nya singeln ”Love me land”, följt av en musikvideo till låten, hyllades hon snabbt av sin stora skara fans, och artister som Julia Michaels och Molly Sandén.

Men tidigare porrstjärnan och numera influencern Mia Khalifa var av en helt annan åsikt – och drog i gång en hatkampanj mot svenskan i sina sociala medier. Khalifa tyckte nämligen att Zara Larsson hade kopierat Alice Chaters musikvideo till ”Hourglass” från 2018. På både Instagram, Instagram story och TikTok skrev Mia Khalifa att Zara Larsson är ”sorgligt skräp”, ”billig” och ”lat”.

Zara Larssons svar: ”Mia generösa drottning”

Zara Larsson tog dock påhoppen med ro, och skämtade med sina fans på Twitter om att det hela gav henne bra reklam, och tackade till och med Mia Khalifa för all uppmärksamhet.

”Gratis reklam! Mia generösa drottning”, skrev Zara Larsson på Twitter.

https://twitter.com/zaralarsson/status/1281943911095848963

Mia Khalifa verkade snabbt känna att hon hade gått för långt med sina utbrott på sociala medier, och bad då henne om ursäkt i en öppen tweet.

”Jag ber om ursäkt till Zara Larsson för att vara en tjurskallig vän som trycker ned en kvinna för att lyfta en annan talangfull kvinna. Ditt svar på allt var mer moget än jag var”, skrev Khalifa – som då tackades av Zara Larsson för ursäkten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.