Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Thomas Di Leva tvingades akut till sjukhus efter olycka

Thomas Di Leva.Foto: SVEN LINDWALL
Thomas Di Leva.Foto: ROBBAN ANDERSSON

Artisten Thomas Di Leva råkade under söndagen ut för en olycka när han halkade på isen.

Han slog sig så illa att han tvingades åka ambulans till sjukhuset.

”Har tyvärr fallit illa på isen när jag skulle ut. Ambulans, sjukhus & smärtstillande. Hemma igen nästan orörlig med stark smärta”, skriver han på Twitter och Facebook.

När artisten Thomas Di Leva, 55, skulle ut och handla under söndagen råkade han ut för en olycka när han halkade på en isig trappa.

Artisten föll till marken och slog i bäckenet på höger sida. Då han inte lyckades ta sig upp på grund av smärtan tyckte hustrun Sofie Di Leva, 36, att det var bäst att ringa ambulansen.

Artisten fick åka in till sjukhuset och väl där blev han röntgad och inlagd.  

– Jag hade tur för det var mjukdelar och inte hårddelar som fick ta smällen. Det var inga brott på bäckenet eller ryggen utan det var inre blödningar och muskelförslitningar. Nu är jag hemma och i dag har jag varit hos naprapat för att lägga kotorna rätt och så äter jag smärtstillande, säger Thomas Di Leva till Nöjesbladet.

Han berättar själv om händelsen på Twitter och Facebook:

”Har tyvärr fallit illa på isen när jag skulle ut. Ambulans, sjukhus & smärtstillande. Hemma igen nästan orörlig med stark smärta. Har ni tips på någon bra professionell idrottsläkare eller fysioterapeut. Behöver hjälp att snabbt läka. Var försiktiga när ni går ut”

 

 

https://twitter.com/ThomasDiLeva/status/1094628493550387200

Skadan ställer till problem för showen

Thomas Di Leva har under hösten varit aktuell med sin show ”Changes – Di Leva tolkar David Bowie” på Hamburger Börs och på fredag är det meningen att artisten ska ta föreställningen på turné. Och artistens skada ställer minst sagt till med problem.

Men trots smärtan så är han fast besluten om att genomföra showen.

– Hade bäckenet varit trasigt eller kotan varit av, då hade jag fått ställa in hela turnén. Den är ganska fysisk så nu får jag regissera om showen så att det fungerar. Jag kan inte dansa eller ta några piruetter utan alla andra i bandet får rörs sig runt mig i stället för tvärtom, säger han till Nöjesbladet.

Efter olyckan så har artisten fått många hälsningar att han ska krya på sig, något han tackar för. 

”Tusen Tack för allt stöd, kärlek och tips angående min skadade högra höft (efter mitt fall på isen)! Går i behandling för att påskynda tillfrisknande sen i morse. Men om ni kan och vill så fortsätt gärna skicka goda tankar, ljus och kärlek. Kram” skriver han på Twitter och Facebook.

Expressen har sökt Thomas Di Leva.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.