Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Therése Lindgrens lyxdrag: ”Helt sjukt”

Therése Lindgrens svar på tittarnas fördomar
Therése Lindgren.
Foto: Youtube / Youtube
Therése Lindgren.
Foto: Youtube / Youtube

Therése Lindgren har ett mål för året, nämligen att uppleva mer.

I sin senaste Youtube-video gör hon just det då hon bor en natt på Sveriges dyraste hotellrum för svindlande 95 000 kronor per natt.

– Det är helt sjukt att vi har bokat det här rummet, säger Therése Lindgren i videon.

I sin senaste Youtube-video berättar Therése Lindgren att hon har sagt att i år blir året då hon upplever mer saker. Det kan vara allt från att åka på skidresa, åka skridskor eller bo en natt i Sveriges dyraste hotellrum.

Exakt det gör Therése Lindgren i sin video då hon checkar in på femstjärniga Grand hotel i Stockholm för att bo i prinsessan Lilians svit.

Galna priset

I videon visar hon runt i sviten, som bland annat innehåller en egen relaxavdelning, ett bibliotek, två sovrum, kök och en egen biosalong.

– Det är helt sjukt att vi har bokat det här rummet. Framför allt för att det kostar 95 000 kronor per natt, säger Therése Lindgren i videon och förtydligar även i en liten text att hon betalat fullt pris. 

Prinsessan Lilians svit är på hela 330 kvadratmeter och har två balkonger med utsikt över vattnet framför Stockholms slott.

– Den här våningen är min och Anders lägenhet, plussa ihop vår lägenhet med vår stuga och ta det gånger tre. Så stort är det här hotellrummet, säger Therése Lindgren och skrattar.

Se mer:

Q&A: Så blev Therése Lindgren störst!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.