Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Therése Lindgrens intima dilemma med pojkvännen

Therése Lindgren har ett dilemma...
Foto: Instagram
... som hon och pojkvännen Anders inte är överens om.
Foto: Instagram

Therése Lindgren har hamnat i ett dilemma med kärleken Anders – de är nämligen inte överens om hur ofta man bör byta underkläder.

I sin vlogg berättar nu Youtubern om en upptäckt på internet, och undrar vad hennes miljontals följare tycker.

– Det händer ju ibland att jag inte duschar på en hel dag. Ska jag då inte byta underkläder på en hel dag? undrar Therése Lindgren i videon.

Youtubern Therése Lindgren har över en miljon följare på sin Youtube-kanal – och i lördagens video tar hon hjälp av sina många fans för att avgöra ett dilemma hon och kärleken Anders hamnat i.

Lindgren berättar nämligen att de har olika åsikter om hur ofta man bör byta underkläder.

– Fråga mig inte hur jag och Anders kom in på det här, men vi låg precis och pratade om hur ofta man bör byta underkläder, för vi har en lite olika bild på hur ofta man byter underkläder, säger hon och skrattar i videon.

”Började googla”

Lindgren gör det många gör när de hamnar i en diskussion med olika åsikter – och tar till Google för att hitta mer information. Men även där rådde det spridda skurar.

– Hur som helst så började jag googla, och hamnade på älskade Familjeliv. Där hamnade jag i en tråd med någon tjej som inte har bytt underkläder på flera dagar, och hon tycker att det är helt normalt. Medan någon annan tycker att det är superäckligt och att man måste byta flera gånger om dagen. Det var någon tredje som tyckte att killar inte behöver byta underkläder lika ofta som tjejer byter underkläder, för att på tjejer ”kommer det ut saker” eller vad fan det nu stod. Som om det inte ”kommer ut saker” ur killars underliv, säger Therése Lindgren i videon.

Lindgrens ärliga fråga

Nu vill hon ha hjälp av sina miljontals följare att få svar på frågan, och funderar högt på Youtube.

– För mig är det ganska naturligt att man byter underkläder när man duschar, men det händer ju ibland att jag inte duschar på en hel dag. Ska jag då inte byta underkläder på en hel dag?

Expressen har sökt Therése Lindgren för en kommentar.

Lindgrens kamp mot magsjukdomen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.