Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

The Weeknds ilska efter nobben på galan: ”Korrupt”

The Weeknds ilska efter nobben på galan: ”Korrupt”
Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Foto: ROB GRABOWSKI / AP TT NYHETSBYRÅN

När det på tisdagen stod klart vem som nominerats till det amerikanska musikpriset Grammy awards fanns det ett namn som fattades på listan.

Åtminstone tyckte artisten The Weeknd det och på Twitter klagade han på att han lämnats utanför.

”Grammys fortsätter vara korrupt. Ni är skyldiga mig, mina fans och branschen att vara transparenta”, skriver The Weeknd, eller Abel Makkonen Tesfaye, som han egentligen heter.

Enligt TMZ skulle den uteblivna nomineringen bero på att The Weeknd nyligen blev klar för ett uppträdande i en paus på Super Bowl nästa år. Men en talesperson för Grammy awards säger till People att det inte stämmer.

The Weeknd har gjort succé på flera topplistor med det senaste albumet ”After Hours” och fick till exempel fyra getingar av Expressens recensent.

https://twitter.com/theweeknd/status/1331394452447870977
Uppgifter: Artisterna som deltar i Melodifestivalen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.