Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”The Walking Dead”-skådespelaren död

”The Walking Dead”.
Dango Nguyen är död.Foto: Facebook
Mest känd är skådespelaren för sin roll i ”The Walking Dead”.Foto: Instagram

Skådespelaren Dango Nguyen har dött i cancer, 48 år gammal.

”Du kommer alltid vara en del av familjen”, skriver kollegerna i ett inlägg på Facebook.

Dango Nguyen har gjort sig en skådespelarkarriär under artistnamnet Dango Nu Yen. Mest känd är han för sin roll i HBO-serien ”The Walking Dead” där hans rollfigur arbetade åt skurken ”The Governor” under sju säsonger.

Skådespelaren har också medverkat i tv-serien ”The Gifted” och rebooten av ”McGyver” från 2016, skriver The Mirror. I ett flertal serier som ”Insatiable”, ”NCIS” och ”The Originals” har han även arbetat som stuntman.

https://www.instagram.com/p/BrVbhMMnhQS/?utm_source=ig_embed

Hyllas av brandkåren

I 20 år har Dango Nguyens främsta yrke varit brandman och under söndagen hyllades han av kollegerna i Athens-Clarke County Fire and Emergency Services.

”Dango var en sergeant i vår kår när han lämnade oss för att ge sig in i filmbranschen. Men, när du väl är en brandman, kommer du alltid vara en del av familjen”, skriver kollegerna på Facebook.

”Våra tankar och böner är med hans fru Michelle, hans familj och alla hans vänner. Han gjorde skillnad i mångas liv”, skriver de vidare.

https://www.facebook.com/accfire/photos/a.845315925591804/2205782126211837/?type=3&theater

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.