Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”The Rock” slet bort gallerport med bara händerna: ”Inte tid”

Dwayne ”The Rock” Johnson slet i stället bort hela porten på egen hand.Foto: STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
”Inte mitt finaste ögonblick, men jag måste kunna jobba”, skriver han på Instagram.Foto: Instagram.

Dwayne ”The Rock” Johnson låter ingenting stå emellan honom och en arbetsdag – inte ens en krånglande metallport.

När stjärnans port inte gick att öppna efter ett strömavbrott vägrade The Rock låta produktionen vänta, och slet i stället bort hela porten på egen hand.

”Slet bort den helt från tegelväggen, förstörde stålmekanismerna och slängde det i gräset”, skriver han på Instagram, med en bild på den förstörda gallerporten.

Välbetalda skådespelaren och tidigare wrestlern Dwayne ”The Rock” Johnson, 48, är känd för sina enorma muskler – och nu har han visat vad han kan göra med sin råstyrka.

Efter ett strömavbrott kunde skådespelaren inte öppna sina metallgrindar till sin tomt, och släppa in det stora produktionsteam som väntade på att kunna börja jobba – och det kunde The Rock inte tillåta.

”Inte mitt finaste ögonblick, men jag måste kunna jobba. Vi drabbades av strömavbrott på grund av de intensiva stormarna, vilket gjorde att min port inte kunde öppna. Jag försökte överskrida systemet för att öppna porten, vilket vanligtvis fungerar när det har varit strömavbrott – men den här gången gick det inte. Ringde några samtal för att se hur snabbt jag kunde få en porttekniker på plats, men jag hade inte tid att vänta 45 minuter. Vid det här laget visste jag att jag hade hundratals arbetare i produktionen som väntade på att komma in så vi kunde börja jobba. Så jag gjorde vad jag behövde göra. Jag tryckte, drog och slet bort porten helt på egen hand”, berättar The Rock på Instagram.

The Rock skrämde teknikerna med sin styrka

Han visar en bild där porten ligger slängd på marken efter hans kraftarbete.

”Slet bort den helt från tegelväggen, förstörde stålmekanismerna och slängde det i gräset. Mitt säkerhetsteam kunde sedan träffa portteknikern och svetsare någon timme senare, och de var tydligen 'chockade och faktiskt rädda' över hur jag hade slitit bort den...”, skriver stjärnan, vars inlägg har gillats 4,8 miljoner gånger.

https://www.instagram.com/p/CFSoqM8FR0T/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.