Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

The Fooo skapade hysteri på Gröna Lund

I kväll spelar pojkbandet The Fooo i "Sommarkysset" - och deras fans som redan finns på plats på Gröna Lund har skapat ett smärre kaos. "Det är lite hysteriskt. Det här är nog bland det värsta jag har sett", säger projektledaren Ronnie Lans. Foto: TV4

Kaos, tårar och extrainsatta vakter - det ledde pojkbandet The Fooos besök på Gröna Lund till.

Redan innan bandet stod på scenen i TV4:s "Sommarkrysset" välte fans staket och bänkar.

– Det är helt sjukt, på tre månader har vi fått så mycket kärlek, säger Oscar Molander, 16, om livet som färsk pojkbandsstjärna.

TV4:s "Sommarkrysset" ställde upp både pojkbandet The Fooo, som gjorde sin första spelning som förband till Justin Bieber för bara några månader sedan, och Melodifestivalen-stjärnan Yohio på nöjesparkens scen i kväll.

Det ledde till kaos - med fans som väntade redan i går för att få en glimt av sina idoler.

– De har mejlat redaktionen i veckan och frågat om det räcker att de är på plats 04.30. Och de kom långt före mig kan jag säga, och jag var där 10, säger programledaren Gry Forssell från Gröna Lund.

Och redan under förmiddagens repetitioner blev det kaos.

– De välte kravallstaket och bänkar när killarna repade. Och så fort jag säger deras namn är det tonårshysteri när den är som allra härligast. Lägg till Yohio på det, säger Gry Forssell inför sändningen.

"Det är hysteriskt"

Projektledaren Ronnie Lans berättar att man fick förstärka säkerheten, med extra vakter och kravallstaket.

– Det är hysteriskt. Det här är nog bland det värsta jag sett. Men det är kul, ungdomarna var väldigt snälla tills killarna gick ut i publiken. Och nu efteråt fortsätter hysterin. Men det har gått bra faktiskt, säger han.

Två av fansen på plats var kompisarna Tova Adolfsson, 14, och Fanny Hansson, 14, från Norrköping.

– Vi har väntat här sen klockan 11. Vi har åkta ända från Norrköping för att se The Fooo, de är snygga och bäst, säger de lyckligt.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!