Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Thåström medverkar i årets ”På spåret”

Joakim Thåström 2015.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Programledaren Kristian Luuk lade på måndagen upp en bild på Instagram med texten ”Thåström i På Spåret.”
En bild från På Spåret med programledaren Kristian Luuk lades på måndagen ut på Thåströms instagramkonto.

Joakim Thåström medverkar i årets ”På spåret”. 

Artisten lade själv ut en bild på sitt Instagramkonto där han taggade in Kristian Luuk och ”På spåret” under måndagskvällen. 

Den tidigare Ebba Grön- och Imperiet-sångaren har inte gjort sig känd för att medverka i varken intervjuer eller tv-program. 

Under måndagskvällen stod det dock klart att 63-åringen kommer gästspela under årets säsong av SVT-programmet ”På spåret”, något som fått programledaren Kristian Luuk att tagga igång rejält. 

”Thåström i På Spåret. THÅSTRÖM I PÅ SPÅRET!!!”, skrev Luuk på Instagram. 

Det klassiska ”På spåret”-bandet Augustifamiljen, som under tio års tid ackompanjerade musikfrågorna i programmet, fick under fjolåret beskedet att SVT ville ändra upplägg och ta in flera olika band under säsongen. 

I år är bandet Little Dragon först ut, innan de lämnar över till Franska Trion, The Hellacopters, Rebecca & Fiona och till sist First Aid Kit som står för musiken i slutspelet. 

På Instagram framgick det att Thåströms gästspel gjordes tillsammans med Hellacopters. 

”Ingen skulle bli gladare av att jag står och mår illa av det”

Joakim Thåström har tidigare konsekvent tackat nej till att medverka i diverse tv-program. I en intervju med Dagens Nyheter från 2017 sa han bland annat så här:

– Jag har aldrig förstått varför det skulle överhuvudtaget vara till gagn eller glädje till någon på detta jordklot överhuvudtaget, och framför allt inte för mig. Så enkelt är det, sa Thåström.

– Jag kan inte motivera det för mig själv varför jag ska vara med i "Sommarkrysset". Ingen skulle bli gladare av att jag står och mår illa av det. 

https://www.instagram.com/p/CGiGbpZpeQ0/?igshid=h11p45tuz54e

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.