Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Terminator”-stjärnan: ”Jag har inte haft sex på 15 år”

Här är fler av dagens nöjesnyheter.
Linda Hamilton i ”Terminator”. Foto: FILMBOLAG
”Jag har levt i celibat i minst 15 år”, berättar Linda Hamilton i en intervju med New York Times. Foto: ARMANDO GALLO / ZUMA PRESS TT NYHETSBYRÅN

”Terminator”-stjärnan Linda Hamilton är tillbaka i rampljuset, när nya ”Terminator: Dark fate” har premiär i november.

I en intervju med New York Times berättar skådespelerskan om valet att dra sig undan, och varför hon inte har haft sex på 15 år.

– Jag har levt i celibat i minst 15 år. Man tappar bort tiden, för det spelar ingen roll. Eller det spelar i alla fall ingen roll för mig, säger hon i intervjun.

Hon blev känd världen över för sin roll som Sarah Connor i ”Terminator” och ”Terminator 2: Domedagen”. Men de senaste åren har Linda Hamilton, 62, dragit sig tillbaka från rampljuset.

Efter att ha slutat i tv-serien ”Chuck” 2012, bestämde hon sig för att flytta från Kalifornien, och bosätta sig i New Orleans.

– Efter fyra år här känner jag människorna bättre än vad jag någonsin gjorde i Malibu, säger Linda Hamilton i New York Times.

Linda Hamilton om sin tvekan

Sitt nya hem gjorde också att hon först tvekade till att tacka ja till att återvända i rollen som Sarah Connor i den nya uppföljaren ”Terminator: Dark Fate”, som har premiär i november i USA.

– Jag ville inte att mina grannar skulle titta annorlunda på mig. Vi är grannar för de vi är, inte för vad vi gör, och jag vill inte att det ska komma in i mitt liv igen.

Det är inte bara kändislivet i Los Angeles som stjärnan har lämnat bakom sig – det är också män och sex. Skådespelerskan konstaterar att hon inte har haft sex på över 15 år, något som inte gör henne någonting, säger hon.

– Jag har levt i celibat i minst 15 år. Man tappar bort tiden, för det spelar ingen roll. Eller det spelar i alla fall ingen roll för mig. Jag har ett väldigt romantiskt förhållande med min omvärld varje dag, och människorna som lever i den.

– Jag värdesätter min ensamtid mer än någon annan du någonsin träffat.

 

Mer från nöjesredaktionen:

I