Michael Brinkenstjärnas fru Teresa har gått bort, efter en tids sjukdom. Foto: ULF RYD / KVP/EXPRMichael Brinkenstjärnas fru Teresa har gått bort, efter en tids sjukdom. Foto: ULF RYD / KVP/EXPR
Michael Brinkenstjärnas fru Teresa har gått bort, efter en tids sjukdom. Foto: ULF RYD / KVP/EXPR
Michael Brinkenstjärna skriver om hustruns död. Foto: CHRISTER WAHLGRENMichael Brinkenstjärna skriver om hustruns död. Foto: CHRISTER WAHLGREN
Michael Brinkenstjärna skriver om hustruns död. Foto: CHRISTER WAHLGREN

Kändismanagerns sorg – frun Teresa, 37, död

Publicerad

Kändismanagern Michael Brinkenstjärnas fru Teresa har gått bort, efter en längre tids cancersjukdom.

Teresa Celeste blev 37 år gammal.

”Tessan, jag är evigt tacksam för det liv vi fick tillsammans! Vi älskar dig och saknar dig i all oändlighet”, skriver Brinkenstjärna i ett Facebookinlägg om den tragiska bortgången.

Michael Brinkenstjärnas fru Teresa ”Tessan” Celeste har gått bort i cancer. 

Hon blev 37 år gammal. 

I ett Facebookinlägg publicerat på onsdagen skriver kändismanagern Michael Brinkenstjärna kärleksfullt om sin fru och hyllar henne.

Trodde cancern var borta – men kom tillbaka

Michael Brinkenstjärna berättar hur cancerbeskedet kom i april 2017. Han beskriver det som en ”resa mot monstret Cancer som varit fullt av hopp och förtvivlan.” 

Teresa Celeste lyckades bli av med cancern tillfälligt i oktober 2017, efter en svår och plågsam operation. Men i januari i år visade det sig att sjukdomen inte var borta. Cancern hade spridit sig och tog till slut Teresa Celestes liv. 

 

LÄS MER: Trebarnsmamman Anns brev till sin cancer: "Du förstår kanske nu" 

 

Beskriver giftermålet som ett lyckokast

Michael Brinkenstjärna beskriver sin fru som en person som alltid satte andra före sig själv. 

”Vi träffades för 12 år sedan och till slut segrade kärleken mellan oss, vi bestämde oss för att ge livet med familj och giftermål en ordentlig chans och det blev ett lyckokast! Vi lovade varandra att vara tillsammans tills döden skilde oss åt. Vi var starka och gjorde allt tillsammans.”, skriver han.

Han avslutar med en kärleksförklaring till sin fru.

”Tessan, jag är evigt tacksam för det liv vi fick tillsammans! Vi älskar dig och saknar dig i all oändlighet. Du är forever vår fucking queen of everything.. som vi alltid sa”, skriver han och tacka alla som ställer upp under familjens svåra tid.

Michael Brinkenstjärna har sonen Milo, 7, tillsammans med Terese. 

https://www.facebook.com/michael.brinkenstjarna/posts/10154972526991076

 

Expressen har varit i kontakt med Michael Brinkenstjärna som hänvisar till sitt Facebookinlägg.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag