Jessica Almenäs berättar om terapeutens råd. Foto: Sven LindwallJessica Almenäs berättar om terapeutens råd. Foto: Sven Lindwall
Jessica Almenäs berättar om terapeutens råd.  Foto: Sven Lindwall
Jessica Almenäs.Jessica Almenäs.
Jessica Almenäs.

Terapeutens råd till Jessica Almenäs

Publicerad

Jessica Almenäs har en hektisk vår framför sig.

Nu har hon fått ett råd från sin terapeut:

"Har fått i läxa att säga nej. Till allt", skriver hon på Twitter.

Jessica Almenäs har många bollar i luften. Hon är bland annat programledare för travprogrammet V75 i TV12 och Nyhetsmorgon i TV4, har en egen podcast om träning – och om några veckor är hon åter aktuell som programledare för en ny säsong av TV4:as flaggskepp "Let's dance".

Kanalen hoppas naturligtvis på samma tittarsuccé som tidigar år och redan nu är flera stora namn klara för den nya säsongen. Operasångaren Richard Söderberg, skådespelaren Pia Johansson och programledarna Nassim Al Fakir och Linda Lindorff ska bland annat ge sig ut på dansgolvet.

Jessica Almenäs råd från terapeuten

Det lär minst sagt bli en hetisk vår för Jessica Almenäs och David Hellenius.

Men redan nu har den folkkära programledaren fått ett råd från sin terapeut – nämligen att lära sig att säga nej.

 

LÄS MER: Jessica Almenäs slår tillbaka efter kritiken

 

Det är på Twitter som Almenäs berättar om rådet:

"Har fått i läxa av terapeuten att säga nej. Till allt, skriver hon.

Den folkkära programledaren passar också på att dra till med ett skämt:

"Antar att mitt företag JESS Media får byta namn till NO Media".

 

 

 

Almenäs får stöd

Efter inlägget har Jessica Almenäs fått stöd från flera av hennes följare, som tycker det är rätt taktik att börja säga nej till saker.

"Att säga nej till något betyder att du säger ja till något du verkligen vill. Lycka till!", skriver en person.

"Bravo. Det är dessutom mycket roligare att säga nej till saker när man till slut vet vad som är värt att tacka ja till".

 

LÄS MER: Almenäs hyllning till nya pojkvännen

 

Den nya säsongen av "Let's Dance" kommer att ha premiär på fredagen den 11 mars – bara dagen innan SVT sänder finalen av Melodifestivalen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag