Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Teorierna – om stjärnans beslut att lämna succén

”Jag får komma in och bidra med min del, sen rullar familjen Bridgerton vidare”, har Page tidigare sagt
Foto: LIAM DANIEL / AP TT NYHETSBYRÅN

Många undrar fortfarande varför Regé-Jean Page, skådespelaren i succéserien ”Bridgerton”, lämnade serien efter bara en säsong. 

Enligt Pagesix var det för att han ville satsa på sin växande filmkarriär. 

I januari 2021 bekräftade produktionsbolaget Shondaland att det blir en säsong två av Netflix serie ”Bridgerton” – men utan Regé-Jean Page.  

Anledningen till detta ska ha handlat om att Regé-Jean Page bara ska ha skrivit på ett kontrakt på ett års tid. Skådespelaren ska dock ha blivit erbjuden 50 000 dollar för att medverka som gäst i säsong två – vilket han avböjt, enligt Pagesix

– Jag får komma in och bidra med min del, sen rullar familjen Bridgerton vidare, har Page tidigare sagt till Variety. 

Vill satsa på karriären

Page har berättat att han medverkade i säsongen bara för att det var ett kontrakt på ett års tid. Alla i hans närhet ska även ha vetat om det ettåriga kontraktet och att Page ville satsa på sin växande filmkarriär. 

I nuläget ska han ha fått många andra filmerbjudande. Han spelar bland annat en roll i den kommande ”Dungeons and Dragons”. 
Bridgertonstjärnornas förflutna som Harry Potter-skådespelare

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.