Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Teknikstrul i Idol – tittare kunde inte rösta

Här är Tess Gustafsson då hon mottog hyllningar under sin audition. I dag fick hon lämna ”Idol”.
Flera tittare kunde inte rösta i programmet.
Per Lärnström.
Foto: TV4
Indra var en av de vars nummer ska ha haft tekniska problem.
Foto: ANNIKA BERGLUND / ANNIKA BERGLUND
Likaså Gabriel.
Foto: ANNIKA BERGLUND / ANNIKA BERGLUND
Juryn och programledaren.
Foto: Pär Bäckstrand / tv4

Fredagskvällens ”Idol” hade tekniska problem och flera tittare kunde inte rösta i programmet.

”Vi kan med säkerhet säga att det inte påverkade kvällens utgång”, skriver exekutiva producenten Malin Knave, i ett sms.

För flera tittare gick det inte att rösta i fredagens kvalfinal i ”Idol”. Flera personer har hört av sig till Expressen och andra skriver i sociala medier att deras röst inte gick fram.

”När man ringde och röstade på dom så sa telefonen att det inte finns någon abonnent på detta numret”, skriver en tv-tittare i ett mejl.

Enligt Aftonbladet ska det vara deltagarna Indra Elg och Gabriel Abdulahad, som båda två gick vidare i kvällens program, som varit drabbade av det tekniska problemet.

Den exekutive producenten Malin Knave bekräftar att produktionen har haft tekniska problem, men att det inte ska ha påverkat utgången i röstningen.

”Vi kan med säkerhet säga att det inte påverkade kvällens utgång”, skriver exekutiva producenten Malin Knave, i ett sms.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.