Teigen hoppar av Netflix-serien efter anklagelserna

Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN / AP / 2019 Invision
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Chrissy Teigen, 35, hoppar av Netflix-serien ”Never Have I Ever”.

Avhoppet kommer efter att det uppdagats att modellen ska ha mobbat realitystjärnan Courtney Stodden, 26.

Nu letar Netflix efter en ersättare, rapporterar Variety.

I den andra säsongen av Netflix-serien ”Never Have I Ever” skulle Chrissy Teigen, 35, ha dubbat en karaktär i ett av avsnitten.

Nu rapporterar Variety att modellen har hoppat av serien på grund av den massiva kritik som riktats mot henne efter att hon anklagats för att ha mobbat Courtney Stodden, 26.

En talesperson för serien säger till sajten att de nu letar efter en ersättare för rollen.

Bad om ursäkt

Twitter-mobbningen ska ha ägt rum 2011, samtidigt som Courtney Stodden blev berömd som 16-åring och gifte sig med skådespelaren Doug Hutchison, 50. 

Enligt Stodden skickade Chrissy Teigen privata DM till henne där hon skrev saker som ”jag kan inte vänta tills du är död”, något CNN tidigare rapporterat om.

Teigen har tidigare bett om ursäkt för sitt beteende och skrev i ett uttalande att hon ”är förskräckt och ledsen över vem jag brukade vara”.

”Jag skäms och är generad över mitt beteende, men det är ingenting jämfört med hur jag fick Courtney att känna. Jag hoppas att du (Stodden) kan läka nu med vetskap om hur djupt ledsen jag är.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.