Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Teigen erkänner – och ber om ursäkt

Chrissy Teigen, 35, ber om ursäkt för att ha varit ett nättroll.
Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN / AP / 2019 Invision

Chrissy Teigen, 35, kryper till korset och erkänner att hon varit ett nättroll.

– Jag var ett troll. Och jag är så ledsen för det, skriver stjärnan.

I ett inlägg ber supermodellen nu alla hon har mobbat om ursäkt.

I ett långt inlägg på Instagram beskriver den amerikanska influencern och modellen Chrissy Teigen att hon genom åren betett sig illa sig på sociala medier.

Och att hon skäms för det.

”Det finns inget som rättfärdigar mitt beteende”, skriver stjärnan.

Specifikt handlar kritiken som Teigen fått om kommentarer som hon skickat till realitystjärnan Courtney Stodden, 26, 2011 – som hon nu ångrar tio år senare.

Chrissy Teigen skrev ”gå till sömns för alltid” till den då 16-åriga Courtney Stodden efter att Courtney Stodden gift sig med 44 år äldre Doug Hutchison, skriver Daily Mail. 

https://www.instagram.com/p/CQG-1eyNHvE/

Courtney Stodden säger själv att Chrissy Teigen även skickade privata meddelanden om att hon borde begå självmord, vilket Chrissy Teigen inte har gått ut med.

Teigen som är gift och har barn med artisten John Legend, 42, beskriver att det inte finns några ursäkter för hennes tidigare inlägg.

”Mina måltavlor förtjänade det inte. Ingen gör”, skriver Chrissy Teigen.

Hon beskriver att anledning till varför hon nu gör en avbön är för att hon bildat familj och fått en ny syn på livet.

”Jag har växt upp, gått i terapi, gift mig, fått barn, erfarit förluster och smärtor. Livet har gjort mig mer empatisk”, skriver supermodellen.

Tidigare i juni meddelade Teigen att hon hoppar av den andra säsongen av Netflix-serien ”Never have I ever”, där hon skulle ha dubbat en karaktär i ett av avsnitten.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.