Taylor Swift kysser Hiddleston på bild

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Taylor Swift
Foto: John Salangsang / AP TT NYHETSBYRÅN
The Suns förstasida om kyssen
Tom Hiddleston
Foto: Broadimage/Rex Shutterstock

Taylor Swift verkar ha gått vidare från förhållandet med Calvin Harris.

Två veckor efter uppbrottet syns hon mysandes på bilder tillsammans med Tom Hiddleston, skriver The Sun.

– De kunde inte hålla sig i från varandra, säger en uppgiftslämnare till sajten.

Efter femton månader gjorde DJ:n Calvin Harris, 32, som egentligen heter Adam Wiles, och popstjärnan Taylor Swift, 26, slut i början av juni.

Calvin Harris bekräftade uppbrottet på sin Twitter.

"Den enda sanningen här är att ett förhållande har tagit slut och det som återstår är en stor mängd kärlek och respekt", skrev han i ett inlägg.

Enligt en uppgiftslämnare till E! Online ska uppbrottet bero på att Calvin Harris inte varit lika kär som Taylor Swift.

– Taylors hjärta var mer i relationen än hans var. Adam började tappa intresset för henne för flera månader sedan, men försökte verkligen att inte göra slut, sa uppgiftslämnaren.


LÄS MER: Calvin Harris: Därför tog det slut med Swift


Taylor Swift och Tom Hiddleston kysser varandra

Men nu verkar popstjärnan ha gått vidare. På bilder som The Sun fått tillgång till sitter hon vid vattnet tillsammans med skådespelaren Tom Hiddleston, 35.

De befann sig vid en strand i Rhode Island när bilderna togs, nära Swifts bostad, och bland annat håller de om varandra och på en bild pussas de.

– De kunde inte hålla sig i från varandra, kramades och kysstes, även om det var 20 personer som kom och gick vid stranden. De såg ut som vilket ungt, nyförälskat, par som helst, säger en uppgiftslämnare till sajten.


LÄS MER: Taylor Swift och Calvin Harris går skilda vägar


Uppgiftslämnare: "Skickade blommor"

En person som uppges vara nära Taylor Swift förklarade tidigare för The Sun att Tom Hiddleston skickat blommor till popsångaren.

– Tom har uppvaktat Taylor sedan de träffades - han skickade blommor. Hon har vunnits över, säger uppgiftslämnare.

Träffades på MET-galan

Tom Hiddleston och Taylor Swift träffades på MET-galan i början av maj. Tack vare bordsplaceringen satt de bredvid varandra under middagen, och de dansade ihop fram till att det hade blivit tidig morgon.

Taylor Swift är bland annat känd för sina hitlåtar "Shake it off" och "22".

Tom Hiddleston är känd för sina roller i "The Avengers" där han spelar Loke, och "Thor: The dark world". Enligt tidigare uppgifter till The Sun är han även klar att ta över rollen för nya James Bond efter Daniel Craig.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.