Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Tarzan”-skådespelarens fru mördad – av parets son

Tarzan-skådespelaren Ron Elys fru har knivhuggits till döds – av parets gemensamma son.Foto: REED SAXON / AP TT NYHETSBYRÅN
Valerie Lundeen, 62, höggs ihjäl i parets hem i Santa Barbara – av deras gemensamma son, Cameron Ely, 30.Foto: Youtube.
När polisen anlände till skådespelarens hus i Santa Barbara på tisdagskvällen hittade de Valeriee Lundeen dödFoto: Youtube.
Familjens ranch i Santa BarbaraFoto: Youtube.
Tarzan-skådespelaren Ron Ely.Foto: Youtube.

Tarzan-skådespelaren Ron Elys fru har knivhuggits till döds – av parets gemensamma son.

Sonen Cameron Ely, 30, ringde sedan till polisen och skyllde på sin pappa, innan han sköts till döds av polisen, skriver Daily Mail.

Tarzan-skådespelaren Rob Ely, 81, har drabbats av en fruktansvärd familjetragedi.

På tisdagen höggs hans hustru Valerie Lundeen, 62, ihjäl i parets hem i Santa Barbara – av deras gemensamma son, Cameron Ely, 30.

När polisen anlände till skådespelarens hus i Santa Barbara på tisdagskvällen hittade de Valeriee Lundeen död, skriver Daily Mail. På onsdagen bekräftade polisen att Cameron Ely skjutits till döds under polisinsatsen på tisdagskvällen, medan Rob Ely klarat sig oskadd. Den 30-åriga sonen ska vid polisinsatsen ha varit ett så stort hot mot allas säkerhet att de inte hade något annat val än att skjuta honom, skriver Daily Mail.

Skyllde allt på 81-åriga pappan

Men det var inte Rob Ely som ringde till polisen när hans fru blivit ihjälhuggen – det var gärningsmannen själv. Men under samtalet ska Cameron Ely försökt skylla mordet på sin till åldern komna pappa, som dessutom är rörelsehindrad.

I sitt SOS-samtal ska Cameron Ely ha gråtit och sagt att hans ”Pappa försökte attackera mamma”.

Valerie Lundeen och Ron Ely var gifta i 35 år, och har barnen Kirsten, Kaitland och Cameron tillsammans.

Var hotfull och hade vapen

Ranchen i Santa Barbara, där både mor och son dog, står som en av Cameron Elys två boendeadresser, men det är i nuläget okänt om han bodde hemma hos sina föräldrar när han mördade sin mamma.

Daily Mail skriver att när polisen kom till platsen hade Cameron Ely gömt sig på området tillhörande ranchen. Han var hotfull och hade vapen – och ett videoklipp hos nyhetsmediet visar hur polisen skjuter mot gärningsmannen.