Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tårarna som klipps bort i ”Alex och Sigges podcast”

Podduon Alex Schulman och Sigge Eklund har snart poddat i tio år.
I dag ser Alex Schulman tårarna som ett tecken på att han inte är redo att prata om ämnet offentligt ännu.
Foto: OLLE SPORRONG/EXPRESSEN/TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYRÅN
I snart tio år har Alex Schulman och Sigge Eklund släppt nya avsnitt av succén ”Alex & Sigges podcast”.
Foto: OLLE SPORRONG
Alex och Amanda Schulman.
Foto: ROJA STUDIOS / STELLA PICTURES

I snart tio år har Alex Schulman och Sigge Eklund släppt nya avsnitt av succén ”Alex & Sigges podcast”. 

I en intervju med SvD berättar Schulman om delarna som klipps bort – och att de är bevis på att han inte är redo att prata om det offentligt. 

– Jag har sår från min barndom som fortfarande inte är läkta, berättar han. 

I succépodden ”Alex & Sigges podcast” samtalar Alex Schulman, 46, och Sigge Eklund, 47, om sina liv, barndomen och olika smärtpunkter. 

Trots att podcastduon jobbar i snitt tio timmar med varje manus och många ämnen har pratats igenom händer det att Alex Schulman bryter ihop av alla känslor. 

– I början kände jag ”fan, vad starkt” om någon av oss grät i podden. Jag tog det som intäkt på att vi nått en smärtpunkt, säger Schulman till Svenska Dagbladet. 

Men i dag ser han tårarna som ett tecken på att han inte är redo att prata om ämnet offentligt ännu – och då ber han Sigge Eklund klippa bort dem.

Amanda Schulman: ”Det känns som vi läcker”

Han är också mer eftertänksam i dag eftersom han vet att ett utlämnande av sig själv ofta innebär att även familjen blir utlämnad. 

– Jag minns när Amanda (Alex Schulmans fru, reds anm) sa ”det känns som vi läcker”. Det var så kusligt. Jag såg en bild framför mig där vi gick omkring och läckte och kände att snart kommer det inte finnas något kvar av oss. Någon kärna, säger han till SvD. 

Se även: 

Alex Schulman menar att hans föräldrar utsatte honom för vanvård och berättar om sin uppväxt i P1-programmet ”Katarina Hahr möter”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.