Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tårarna i ”Paradise hotel” – efter oväntade beskedet

– Vem vet, vi kanske inte ses igen. Och det känns jättejobbigt, säger Sara Selander i programmet.Foto: TV3 och Viafree
Adam Linard och Sara Selander kramas hejdå.Foto: TV3 och Viafree

Det blir ett känslosamt avsnitt av ”Paradise hotel” – när en deltagare får lämna hotellet och några andra ryker ihop.

Adam Linards framtid i huset är oviss då han packar sina väskor och inte vet om han får komma tillbaka.

– Jag känner mig bara tom just nu. Vem vet, vi kanske inte ses igen. Och det känns jättejobbigt, Sara Selander i ”Paradise hotel”.

Denna vecka är det utvandrar-vecka på hotellet och ”Hemliga beundrare”-profilen Tim Pukari, 27, checkar in – och får skicka i väg någon på en resa. 

Personen som blir vald ska skickas på en farofylld färd och söka lyckan på andra sidan atlanten. Det blir Adam Linard, 24, som får packa sina väskor och resa i väg. Men om resan är något positivt eller negativt vet inte deltagarna. 

– Tänk om jag inte kommer tillbaka, säger Linard i ”Paradise hotel”.

Han packar sina väskor och det blir känslofyllt när han kramar de andra deltagarna hejdå – och framför allt när Linard och Sara Selander tar farväl.

– Jag känner mig bara tom just nu. Vem vet, vi kanske inte ses igen. Och det känns jättejobbigt, säger Sara Selander i programmet.

Vill inte lösa bråket

Det är inte bara känslor när Linard får lämna hotellet, utan under kvällen ryker även Lisa Sidén och Marcus ”Mcuze” Johansson ihop. Detta efter att Sidén frågar om Johansson hade kunnat ha sex med någon annan än henne. Han svarar ja.

– Känner man attraktion till nån annan ligger man ju inte med någon annan, säger Lisa Sidén i programmet.

De fortsätter prata med varandra men till slut reser sig Sidén upp och går. Marcus ”Mcuze” Johansson säger att han inte tycker att hon kan ha en diskussion. Senare under kvällen försöker att lösa bråket, men får då som svar att Sidén inte vill lösa det.

 

Paows romansrykte med Toby – nu berättar hon:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.