Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Systrarna Olsens hemlighet – berättar nu om relationen

Mary-Kate and Ashley Olsen Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Ashley Olsen bär rymliga kläder och solglasögon på sin morgonpromenad. Foto: JOGA / STELLA PICTURES BACKGRID US
Tvillingsystrarna på röda mattan. Foto: DARLA KHAZEI, PACIFICCOASTNEWS.C / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Systrarna slog igenom som barn. Foto: KANAL 5

De trollband tv-publiken när de slog igenom som barnstjärnor i "Huset fullt" och har gjort en lysande karriär som modedesigners. 

Nu öppnar tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen upp och berättar om sin livslånga relation.

– Det har varit 32 år av att lära sig att kommunicera. Vår relation är som ett äktenskap eller ett partnerskap. Det har varit både upp och ner, berättar Ashley Olsen i en intervju med WSJ Magazine.

Tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen slog igenom i tv-serien "Huset fullt", där de under sina första uppväxtår spelade rollen som Michelle Tanner. Tv-serien blev deras stora genombrott och banade vägen för en fortsatt skådespelarkarriär. Men i vuxen ålder valde de att lägga skådespeleriet åt sidan och satsa helt och fullt på mode. För 12 år sedan startade de det exklusiva modemärket The Row.

Jämför relationen med ett äktenskap

Under hela sin karriär har de valt att hålla låg profil och sällan ställt upp på intervjuer. De har också valt att inte visa upp sina liv på sociala medier. I samband med att Mary Kate och Ashley Olsen nu lanserar en kollektion för män öppnar de nu upp om sin relation till varandra.

– Det har varit 32 år av att lära sig att kommunicera. Vår relation är som ett äktenskap eller ett partnerskap. Det har varit både upp och ner, berättar Ashley Olsen i en intervju med WSJ Magazine och Mary-Kate fyller i:

– Vi gör allt tillsammans. Vi kom ut från livmodern tillsammans, säger hon i intervjun. 

 

 

Systrarna slog igenom i "Huset fullt". Foto: KANAL 5

Systrarna Olsen har valt bort sociala medier

Tvillingsystrarna berättar också hur det är att driva ett företag tillsammans. Det var 2006 som systrarna la grunden till sitt klädimperium – och grundade det exklusiva märke The Row, som de namngav efter skräddardistriktet Savile Row i London. 

– Vi är tillsammans varje dag från nio på morgonen till tolv på kvällen, ibland tidigare. Om en mår bra, och den andra inte gör det så väger balanserar vi det mot varandra, berättar Ashley Olsen i intervjun.

Det är kärleken till kläderna som har drivit dem framåt, säger de.

– Det var ett projekt vi byggde på passion. Det var inte så att vi vaknade en dag och bestämde oss för att bygga ett företag. Det är inte så vi ser på det, berättar Ashley Olsen.

Systrarna har tidigare berättat om sitt beslut att inte öppet visa upp sina liv i sociala medier.

– Vi har inte hoppat på sociala medier-tåget. Vi har varken Instagram eller Facebook, så vi har aldrig hållit kontakt med våra kunder eller beundrare. Vi har hållit låg profil, har Ashley Olsen tidigare berättat.

I november 2015 gifte sig Mary-Kate Olsen med kärleken Olivier Sarkozy, 49, halvbror till den tidigare franska presidenten Nicolas Sarkozy.