Systrarna Graaf gör comeback

Publicerad
Uppdaterad
Magdalena Graaf och systern Hannah gör come-
back som lättklädda modeller.
I premiärnumret av herrmagasinet FHM poserat de på åtta vågade sidor.
Det var verkligen jättekul att få jobba med syrran igen, säger Hannah.
I slutet av 1990-talet väckte Magdalena och lillasyster Hannah Graafs lättklädda bilder stor uppståndelse i Sverige. Popkarriär följde och syskonen sålde guld. Nu gör systrarna åter comeback som modeller framför kameran.

"Togs i Los Angeles"

När det internationella herrmagasinet FHM lanseras i Sverige pryder de omslaget och poserar på åtta sidor inne i tidningen: – Bilderna togs i Los Angeles och blev verkligen jättebra. Jag och Magdalena fick chansen att umgås själva ett tag och jobba samtidigt. Det var suveränt kul, säger Hannah Graaf. – När chansen kom tog vi den, det passade bra in för oss tidsmässigt.

Kan bli fler bilder

Samtidigt vill Hannah Graaf inte kalla FHM-fotograferingen för utvik: – Jag tycker inte om det ordet. Bilderna är vackra, inte snuskiga på något sätt. Även om det är mycket hud. Hannah utesluter inte att hon och Magdalena kommer att jobba ihop igen inom en snar framtid: –Vi har lite grejer på gång. Absolut. Vad det blir får vi se, men ingen skiva i alla fall. Numera sjunger jag bara i duschen, säger Hannah Graaf.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag