Sylvester Stallone på en bild från filmen "Bullet to the head". Foto: Planet Photos
Sylvester Stallone på en bild från filmen "Bullet to the head".  Foto: Planet Photos

Sylvester Stallones superkropp i ny film

Publicerad
Uppdaterad
Muskler, muskler, muskler.
Så kan man sammanfatta Sylvester Stallones kropp.
Som vid 65 års ålder fortfarande tilltalar beundrarnas trånande blickar - och besegrar gravitationens alla krafter.
Ja, det är faktiskt svårt att tro att den här kroppen tillhör en man som kunde ha pensionerat sig i Sverige.
Men actionhjälten Sylvester Stallone, 65, håller sig naturligtvis i toppform.
Om inte annat räcker väl bilden ovan som bevis.
Den är från den kommande filmen "Bullet to the head", som enligt IMDB.com handlar om en polis och en yrkesmördare som tillsammans gör sitt yttersta för att besegra en gemensam fiende. Stallone spelar huvudrollen tillsammans med Jason Momoa, och en annan gammal bekanting som medverkar är Christian Slater. Filmen spelades in i New Orleans och har planerad premiär i april 2012.

"Är viktigt"

Men hur äkta är skådespelarens sagokropp egentligen?
I samband med lanseringen av "Rambo" 2008 avslöjade Sylvester Stallone för Time att han i alla fall under den inspelningen använt sig av tillväxthormonet HGH.
– Testosteron är viktigt för att jag ska må bra, speciellt när man blir äldre. Alla över 40 år borde pröva om det funkar för det höjer livskvaliteten, sa han då.
Nästa år kommer Sylvester Stallone också att synas på biograferna i och med filmen "The Expendables 2", som samlar ett gäng av världens främsta actionstjärnor. Eller vad sägs om bland andra Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Chuck Norris och Dolph Lundgren.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag