Steve Angello + Sebastian Ingrosso + Axel "Axwell" Hedfors = Swedish House Mafia. Foto: Splash News
Steve Angello + Sebastian Ingrosso + Axel "Axwell" Hedfors = Swedish House Mafia. Foto: Splash News

Swedish House Mafias kyliga show: Speciellt

Publicerad

Efter succén i Sverige:

Här fortsätter Swedish House Mafias sista turné.

Kolla exempelvis in klippet från spelningen i Österrike ovan.

"Vi är redo att spela utomhus i kväll", skrev trion på Twitter innan showen.

Kyligt.

Med Swedish House Mafia blir det varmare.

I alla fall kändes det nog så för de många fans som tog sig till Schladming, en liten ort vid Berget Planai i Österrike.

Där spelade den svenska trion på fredagen och innan showen skrev de på Twitter:

"Vi är redo att spela utomhus i kväll".

Efter den explosiva showen gick det även att kolla in en bild där man ser SHM:s ryggar (ja, de har på sig jackor) liksom publikhavet framför dem.

Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axel "Axwell" Hedfors är för tillfället ute på sin allra sista turné som Swedish House Mafia.

Den 22, 23 och 24 november genomförde de tre spelningar på Friends arena i Stockholm. Sedan dess har de bland annat stått på scen i Köpenhamn, Prag och Antwerpen.

"Väldigt speciellt"

Ovan kan du kolla in ett klipp från spelningen i Schladming, där Axwell förklarar:

- Det är väldigt speciellt att vara här tillsammans för första gången. Vi åkte till och med lite skidor i dag. Snacka om Swedish Ski Mafia.

När trion besökte Sverige förklarade Sebastian Ingrosso i "Skavlan" varför han och polarna har valt att sluta turnera tillsammans.

- Det är ganska svårt att ha två familjer, två karriärer. Swedish House Mafia och våra individuella karriärer har blivit större och större. Det är antingen eller.

I skrivande stund ska killarnas "One last tour" avslutas i Miami i slutet av mars. Fram till dess väntar mer än 30 spelningar, nya datum tillkommer ständigt.

Nu har trion en kortare paus fram till den 6 december då deras show når Frankfurt.

Nedan kan du se klipp från spelningarna i Prag (29 november) och Antwerpen (1 december). Efter det framträdandet skrev Swedish House Mafia på sitt officiella Twitter-konto:

"Arenan var en som en kokande gryta fylld med eld."

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag