Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Swedish house mafia” delade låt med ASAP Rocky

”Swedish house mafia” hintar om samarbete med ASAP Rocky.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Steve Angello oc Sebastian Ingrosso delar okända låten ”Frankenstein” på Instagram.Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
ASAP Rocky sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för misshandel.Foto: SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK / SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
”Swedish house mafia” hintar om samarbete med ASAP Rocky.Foto: Instagram
”Swedish house mafia” hintar om samarbete med ASAP Rocky.Foto: Instagram
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK / SWAN GALLET/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
1 / 8

”Swedish house mafia” hintar om samarbete med ASAP Rocky, i samband med att rapparen häktats misstänkt för misshandel.

Dj-stjärnorna Steve Angello oc Sebastian Ingrosso delar okända låten ”Frankenstein” på Instagram.

Den amerikanske rapparen ASAP Rocky – som egentligen heter Rakim Mayers – sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för misshandel efter ett bråk i centrala Stockholm den 30 juni.

Artisten hålls inlåst på Kronobergshäktet på Kungsholmen, något som blivit mycket omskrivet i internationella medier. Inte minst efter att nöjessajten TMZ skrev att rapparen levde under ”inhumana” förhållanden i sin cell.

Delar okänd låt

Flera stora amerikanska artister kräver att svenska myndigheter ska släppa ASAP Rocky. Nu har även de svenska dj-stjärnorna Steve Angello och Sebastian Ingrosso, från gruppen Swedish house mafia valt att uttala sig kring ASAP Rocky, men inte på det sätt man kanske hade förväntat sig, skriver Your EDM.

På sina respektive Instagram-konton har de nämligen lagt ut en kort bit av ett ännu okänt samarbete mellan dj-gruppen och rapparen.

Följarna fick på Instagram ta del av en förhandsvisning på låten ”Frankenstein”, varpå Ingrosso även tog tillfället i akt och la till hashtagen ” #JusticeForRocky”, som används för att stötta rapparen på sociala medier.

Många stöttar ASAP Rocky

Flera andra stora kändisar har tagit till sociala medier för att stötta ASAP Rocky. Bland annat artisten Shawn Mendes delade under onsdagen uppropet på Instagram story.

Senare valde även världsstjärnan Justin Bieber att visa sitt stöd för ASAP Rocky.

”Vi är med dig bro, gå och skriv under!!!”, skriver Justin Bieber i ett inlägg på Instagram.