Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SVT:s drag – Lars Lerin och maken firar jul i rutan

SVT:s drag – Lars Lerin och maken firar jul i rutan
Lars Lerin och Junior. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Lars Lerin firar jul i rutan. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Nu kan du fira jul med Lars Lerin och hans lärlingar – i tv-rutan.

Den 23 december sänds ett specialavsnitt i SVT. 

– Jag blir tillfreds i hjärtat av att umgås med lärlingarna, de har ju så mycket glädje och visdom att förmedla, säger Lars Lerin i ett pressmeddelande

”Lerings lärlingar” har sänts i två säsonger – och nu är det dags för nästa drag. 

Lars Lerin, 65, och hans man Junior Lerin Marques Lerin, 42, firar jul med lärlingarna i SVT på uppesittarkvällen den 23 december. Avsnittet blir ett specialavsnitt och paret bjuder hem sina konstelever med funktionsnedsättning till huset på Hammarö utanför Karlstad – för att fira jul. 

– Jag blir tillfreds i hjärtat av att umgås med lärlingarna, de har ju så mycket glädje och visdom att förmedla. Det är så roligt att träffa dem, det här programmet kommer bjuda på både tårar och skratt, säger Lars Lerin i ett pressmeddelande.

Avsnittet sänds den 23 december klockan 20.00 i SVT1.

TV4 sänder varje år uppesittarkväll med ”Bingolotto”. 

Lars Lerin om livet som pappa

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.